Trustaw
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Bazı parçalar eksik 2. Fotoda gösterilen parçalar olmazsa am4 söket için kullanılabilirmi
Malesef kullanılamaz ,ki o soğutucunun am4 desteği var mı yok mu o bile belli değil dostum. Ki ikinci el sıvı soğutma almanı özellikle almanı tavsiye etmemBazı parçalar eksik 2. Fotoda gösterilen parçalar olmazsa am4 söket için kullanılabilirmi
bu sıvı soğutmanın desteklediği soketler.Malesef kullanılamaz ,ki o soğutucunun am4 desteği var mı yok mu o bile belli değil dostum. Ki ikinci el sıvı soğutma almanı özellikle almanı tavsiye etmem
bu sıvı soğutmanın desteklediği soketler.
LGA 775/115X/1366/2011/2066 ve AMD/AM2+/AM3/AM3+/AM4/FM1/FM2
gelelim sahibinden deki ilana eksik parçalar yüzünden bu soğutucu montaj olmaz am4 için aparatları yok ne yazık ki....
200 300 TL daha verin şunu alın derim.
evet fiyatı artmış cm nin silverstone daha uyguna geliyor şuanda...bu daha mantıklı bence onun yerineSilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Katılıyorum bende de var tek farkı az da olsa sesli çalışır diğerine göre ,ama farkı birisi 2500rpmbu sıvı soğutmanın desteklediği soketler.
LGA 775/115X/1366/2011/2066 ve AMD/AM2+/AM3/AM3+/AM4/FM1/FM2
gelelim sahibinden deki ilana eksik parçalar yüzünden bu soğutucu montaj olmaz am4 için aparatları yok ne yazık ki....
200 300 TL daha verin şunu alın derim.