Ali Kerem x
80+

- Reaksiyon skoru
 - 3

ben yeni sistem aldım 80 k ya 360 mmlik sıvı soğutma taktım hava kabarcığı olduğunu düşünüyorum grr grr sesler geliyor titreşim yapıyor bunu nasıl geçircem bilen varmı

Sıvı soğutmanın montaj yeri neresi? Üst mü yan mı? Fotoğraf atabilir misiniz?ben yeni sistem aldım 80 k ya 360 mmlik sıvı soğutma taktım hava kabarcığı olduğunu düşünüyorum grr grr sesler geliyor titreşim yapıyor bunu nasıl geçircem bilen varmı
Sıvı soğutmanın montaj yeri neresi? Üst mü yan mı? Fotoğraf atabilir misiniz?
şunu çok net söyleyebilirim gigabytenin bütün sıvı soğutmaları gürültü çalışıyor ama bu zamanla çok daha aza inecektir endişe etmeyiniz.çok fazla rahatsız ediyorsa pompanın devri full deyse onu düşürün ses te düşecektir.
Sistemi sağa, sola, öne ve arkaya yatırın. Pompadaki hava kabarcığı varsa radyatöre gitsin.
ozaman 1 ay bekliyim gine titremeye devam ederse buraya gelirimsıvı soğutma ilk aylar da sesli çalışması gayet normaldir. bu zamanla geçecektir ayrıca radyatör konumu da çok önemlidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şunu çok net söyleyebilirim gigabytenin bütün sıvı soğutmaları gürültü çalışıyor ama bu zamanla çok daha aza inecektir endişe etmeyiniz.çok fazla rahatsız ediyorsa pompanın devri full deyse onu düşürün ses te düşecektir.
onu yaptım gine geçmedi ama derecelerle yatırdım komple mi yatırıyım çalışırkenSistemi sağa, sola, öne ve arkaya yatırın. Pompadaki hava kabarcığı varsa radyatöre gitsin.
hayır bu konum olması gerektiği gibi.sizn burda ki süreç artık beklemenız oalcaktır.eğer bir zaman sonra yine devam ederse buraya gelirsiniz tekrar aksiyon alırız.ozaman 1 ay bekliyim gine titremeye devam ederse buraya gelirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu yaptım gine geçmedi ama derecelerle yatırdım komple mi yatırıyım çalışırken
tam anlamadım dedğinizihayır bu konum olması gerektiği gibi.sizn burda ki süreç artık beklemenız oalcaktır.eğer bir zaman sonra yine devam ederse buraya gelirsiniz tekrar aksiyon alırız.