Neler Yeni

Sıvı soğutmadan kule tipine geçiş öneri lazım

Soğutur tabi ki de. Mesela böyle bir ürün güzel olur.
Arkadaşımın sistemini ben dizmiştim phantom spirit istemiştim ama beyazı yoktu ( meraktan baktım direkt üretimi yokmuş) peerles assasin almıştık , şimdi de işlemci yükseltmeyi düşünüyor. Bu cevap rahatlattı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sogutur datacenter işletiyorum . sıvı sogutucu sadece özel kabinlerde var bugun i9 14900 kf de bile kule tipi sogutucu takılı . render gibi yerlerde performans düsüklügü verir sadece ama normal kullanım kosullarında kule tipi candır bozulmaz etmez
Hocam arma computer render gibi uzun süreli kullanımda sıvı soğutucunun içindeki sıvı ısındığı için verimsizleşir diyor , tam tersi biliyordum

corez

80+ Bronze
Arkadaşımın sistemini ben dizmiştim phantom spirit istemiştim ama beyazı yoktu ( meraktan baktım direkt üretimi yokmuş) peerles assasin almıştık , şimdi de işlemci yükseltmeyi düşünüyor. Bu cevap rahatlattı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam arma computer render gibi uzun süreli kullanımda sıvı soğutucunun içindeki sıvı ısındığı için verimsizleşir diyor , tam tersi biliyordum
evet dogru biliyorsunuz fakat o sıvının ısınması icin epey bir süre gecmesi gerekiyor kimse o kadar süre boyuncada %100 kullanım yapmıyor cünkü işlemci zaten işlemlerini hızlı bitiriyor.
fakat kule tipinde fevri ısınma hareketi bulundugu icin yeterli basmıyor 14900 serisi icin söylüyorum bizde render yokta geekbenche göre sistem var geekbenchte daha cok yük biniyor 360lık articte , kule tipinde %5 düsüs yasıyor oda cok onemli bir şey degil siz takılcagınız konular degil yani kule tipi size yeterli

Top Bottom