Değişim talep etsem hocam bu seste düzelie mi ki çok sesli çalışıyor çünkü 3 fan 1200rpmBozuk olabilir. Garantiye gönder. İade ya da değişim talep et.
Değişim istesem ses düzelir mi hocam çok sesli geldi banapompa bozuk olabilir.
yani yeni ürün verebilirler ama msi sıvı soğutucular çok tercih edilmiyor.Değişim talep etsem hocam bu seste düzelie mi ki çok sesli çalışıyor çünkü 3 fan 1200rpm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değişim istesem ses düzelir mi hocam çok sesli geldi bana
Önerin var mı full argb olan pompaya kadar, arcticler pompası sadeyani yeni ürün verebilirler ama msi sıvı soğutucular çok tercih edilmiyor.
Değişim talep etsem hocam bu seste düzelie mi ki çok sesli çalışıyor çünkü 3 fan 1200rpm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değişim istesem ses düzelir mi hocam çok sesli geldi bana
Önerin var mı full argb olan pompaya kadar, arcticler pompası sade
türkiyeye shipping yok hocam buradaLiquid Freezer III 360 A-RGB (Black) | Multicompatible All-in-One CPU Water Cooler | ARCTIC
ACFRE00144A | The brand new Liquid Freezer III 360 in the A-RGB version, now available! | New design and better performance | Liquid Freezer III | 23 Years ARCTICwww.arctic.de
hocam cooler master mastergel nano maker fakat kutuyu açtım süreyim dedim, birkaç ay önce almıştım, sürdüm biraz böyle sakız kıvamı vardı hani sürülebilir bi sıvı değildi hatta parmağımı kullanmak zorunda kaldım sürerken acaba etki eder mi kötü performansa? o yüzden dün gece thermal grizzy sipariş ettimTermal macun ne sürdün hocam?
Hele bi gelsin dene bakalım hocam. Pc yeni mi?hocam cooler master mastergel nano maker fakat kutuyu açtım süreyim dedim, birkaç ay önce almıştım, sürdüm biraz böyle sakız kıvamı vardı hani sürülebilir bi sıvı değildi hatta parmağımı kullanmak zorunda kaldım sürerken acaba etki eder mi kötü performansa? o yüzden dün gece thermal grizzy sipariş ettim
anakart, ram, işlemci, soğutucu hocam 4 parça aldım am5 içinHele bi gelsin dene bakalım hocam. Pc yeni mi?
Anakart da yeni , arkadaslarin dedigi gibi bios update de yapar misinizanakart, ram, işlemci, soğutucu hocam 4 parça aldım am5 için