Neler Yeni

Sıvı soğutucudan gelen su sesi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,401
İsim
Yunus Şahin
Sıvı soğutucudan şırıl şırıl akma sesi duyuyorum. Araştırdım normal deniliyor. Sıvı soğutucum borular üst tarafa gelecek şekilde monteli. Bu sorun teşkil eder mi? Önceden borular alta gelecek şekildeydi. Şimdi üst tarafta olduğu şekilde bi kaç derece daha iyi soğutuyor. Yine de merak ettim boru yönü doğru mu diye.

Bu şekilde monteli;

fr_2.jpg

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Talat
normal o ilk acıldıgında bende duyuyorum o sesi veya ısındıgı zaman.. dogru takılmış benımkıde aynı

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,401
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal o ilk acıldıgında bende duyuyorum o sesi veya ısındıgı zaman..

İlk açıldığında değil de mesela boşta duruyor sistem tarayıcı da geziyorum şırıl şırıl birkaç kez geliyor ses. Araştırdığım da pompa daim yapıyor diye söylendi yine de merak ettim. Boşta gezerkende yapıyor mu ses sende?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
mehmet ali oğuz
Şıp şıp su sesimi :ASAD Banada o ses gelmişti ilk kurulumda veya radyatörün yerini değiştirdiğim zaman ama düzeldi kendi kendine. SÜrekli geliyorsa bilmiyorum ama düzelmesi lazım pozisyon değiştirince 1 gün duydum duymadım o sesi okadar diyim.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Talat
İlk açıldığında değil de mesela boşta duruyor sistem tarayıcı da geziyorum şırıl şırıl birkaç kez geliyor ses. Araştırdığım da pompa daim yapıyor diye söylendi yine de merak ettim. Boşta gezerkende yapıyor mu ses sende?
devir daim yaparken hava kabarcıkları olusuyor ondan dolayı

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,401
İsim
Yunus Şahin
Şıp şıp su sesimi :ASAD Banada o ses gelmişti ilk kurulumda veya radyatörün yerini değiştirdiğim zaman ama düzeldi kendi kendine. SÜrekli geliyorsa bilmiyorum ama düzelmesi lazım pozisyon değiştirince 1 gün duydum duymadım o sesi okadar diyim.

Bende 3 gün önce değiştirdim konumu. Birkaç gün daha kontrol edeyim o zaman.

devir daim yaparken hava kabarcıkları olusuyor ondan dolayı

GamerNexus'un videosunda da üste koyunca kabarcık yapıyordu. Bu sorun mu teşkil ediyor, normal bir durum mu acaba?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Talat

GamerNexus'un videosunda da üste koyunca kabarcık yapıyordu. Bu sorun mu teşkil ediyor, normal bir durum mu acaba?
o kadarını bılmıyorum ama sanmam öyle bişey olacagını

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
mehmet ali oğuz

Bekle bekle radyatör konumu değişince hava yapmıştır ama bende geçti takip et 1 2 gün bakalım ne olur. Fanların gelmiş ho memnun kaldın umarım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,401
İsim
Yunus Şahin
o kadarını bılmıyorum ama sanmam öyle bişey olacagını

Anladım hocam. Teşekkürler yorumum için.

Bekle bekle radyatör konumu değişince hava yapmıştır ama bende geçti takip et 1 2 gün bakalım ne olur. Fanların gelmiş ho memnun kaldın umarım.

Eyvallah. Baya memnun kaldım ya. Hem üflemesi güzel hem görüntüsü güzel. 55 hızına gelince sesi rahatsız ediyor sadece.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
mehmet ali oğuz
Anladım hocam. Teşekkürler yorumum için.

Eyvallah. Baya memnun kaldım ya. Hem üflemesi güzel hem görüntüsü güzel. 55 hızına gelince sesi rahatsız ediyor sadece.
İlk başta fanları takınca rahatsız etti. Sebebi 7800x3d sürekli inip çıkıyor anlık sıvı soğutmada devreye girip hız arttırıyor anlık ara gaz verir gibi. Onunda çözümü biosdan tüm fanları mosvet e ayarladım cpu ya göre değil. Bende cok fan var hepsi birden hızlanınca rüzgar sesi bile fazla geliyor :D

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,401
İsim
Yunus Şahin
İlk başta fanları takınca rahatsız etti. Sebebi 7800x3d sürekli inip çıkıyor anlık sıvı soğutmada devreye girip hız arttırıyor anlık ara gaz verir gibi. Onunda çözümü biosdan tüm fanları mosvet e ayarladım cpu ya göre değil. Bende cok fan var hepsi birden hızlanınca rüzgar sesi bile fazla geliyor :D

4 tane ye ben zor dayanıyorum. Hepsiyle nasıl baş edeceğiz 😂

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
mehmet ali oğuz
4 tane ye ben zor dayanıyorum. Hepsiyle nasıl baş edeceğiz 😂
Valla görseli çok güzel oluyor mecbur katlanacağız. Hem sıvı soğutmada arctic fanlardan 3 4 derece fark yarattılar :)

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,401
İsim
Yunus Şahin
Valla görseli çok güzel oluyor mecbur katlanacağız. Hem sıvı soğutmada arctic fanlardan 3 4 derece fark yarattılar :)

Enermax 420 alasım var. Bendeki Arctic 2 360 satılırsa pull-push yapıp bu fanlardan alıp deneyecem. Dediğin kadar var mı görelim

Top Bottom