Neler Yeni

Sıvı soğutucumun radyatörü yamuk geldi

Ortis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Şeker
3 gün önce Sinerji'den bir sıvı soğutucu aldım ve bugün elime ulaştı. Bir hevesle kasayı fanları söküp soğutucunun arka braketini taktım, pompaya ayaklarını taktım, fanları paketinden çıkartıp radyatöre tam takacaktım ki bir şey fark ettim dikdörtgen şeklinde olması gereken radyatör bildiğiz muz gibi yamuktu. CoolerMaster sağolsun şimdi bide bunu gidip değiştirmeye çalışıcam hevesim kursağımda kaldı. Siz siz olun sıvı soğutucu takmadan önce açın bir radyatöre bakın düzgün mü diye ben hayatımda ilk kez fabrika çıkışı bir radyatörün yamuk olduğunu gördüm. Kasayı paramparça ettikten sonra fark ettiğim için bi ton uğraştırdı beni. Birde sıvı soğutucu neredeyse ekran kartına değecek aralarında çok az bir mesafe bir sorun çıkarır mı ? Radyatörü ön fanlara takmak mecburiyetindeyim. (Kasam ASUS TUF Gaming GT301 ATX öne 360lık takılabileceği yazıyor Asusun sitesinde fakat 3 veya 2 fanlıda alsam radyatör ekran kartına çok yakın oluyor, maalesef fanları kasanın ön kapağının altına takamıyorum.)

Ekler

• 2.jpg
    2.jpg
    123.1 KB · Hit: 99
  • 4.jpg
    4.jpg
    97.8 KB · Hit: 95

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu ne ya 😂 Uzun vadede sorun yaratabilir. Hiç normal değil. Bence hemen iade et ya da yenisini göndersinler.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
3 gün önce Sinerji'den bir sıvı soğutucu aldım ve bugün elime ulaştı. Bir hevesle kasayı fanları söküp soğutucunun arka braketini taktım, pompaya ayaklarını taktım, fanları paketinden çıkartıp radyatöre tam takacaktım ki bir şey fark ettim dikdörtgen şeklinde olması gereken radyatör bildiğiz muz gibi yamuktu. CoolerMaster sağolsun şimdi bide bunu gidip değiştirmeye çalışıcam hevesim kursağımda kaldı. Siz siz olun sıvı soğutucu takmadan önce açın bir radyatöre bakın düzgün mü diye ben hayatımda ilk kez fabrika çıkışı bir radyatörün yamuk olduğunu gördüm. Kasayı paramparça ettikten sonra fark ettiğim için bi ton uğraştırdı beni. Birde sıvı soğutucu neredeyse ekran kartına değecek aralarında çok az bir mesafe bir sorun çıkarır mı ? Radyatörü ön fanlara takmak mecburiyetindeyim. (Kasam ASUS TUF Gaming GT301 ATX öne 360lık takılabileceği yazıyor Asusun sitesinde fakat 3 veya 2 fanlıda alsam radyatör ekran kartına çok yakın oluyor, maalesef fanları kasanın ön kapağının altına takamıyorum.)
sinerijiye durumu anlat, iade alma konusunda kötü bi siteymiş ama yine de şansını dene

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
O nasıl radyatör, sigara paketlerindeki eğik sigaraya benziyor :D:D

images (7).jpeg

Direkt iade et, hiç uğraşma.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,168
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yok olmaz o iş öyle iade et onu :D

Ortis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ne ya 😂 Uzun vadede sorun yaratabilir. Hiç normal değil. Bence hemen iade et ya da yenisini göndersinler.
Zaten alt vida deliklerini denk gitirince üst vida delikleri ile kasanın vida delikleri arasında 1.5 - 2cm kadar bir kayıklık var istesemde monte edemem değişim talebinde buluncam. Hayatımda ilk kez bir radyatörün böyle yamuk olduğunu gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sinerijiye durumu anlat, iade alma konusunda kötü bi siteymiş ama yine de şansını dene
Ayıplı mal olduğu için mecbur değiştirmek zorunda umarım uğraştırmaz mailleşmenin sonucunuda paylaşırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom