Sıvı Teması Kullanıcı hatası mı?

xanders

80+
Reaksiyon skoru
29
Ekran kartını teknik servise gönderdim ve sıvı yüzünden parça yanmış dediler firmaya vereceklermis ama hiç sıvı dökülmediğine eminim şimdi bu kullanıcı hatası mı?

Sana demiyorum hocam yanlış anlamayasın ama bu zamanda ekran kartınızı teknik servis ve garantiye göndermenizi önermem çok önemli bir sorun yoksa. Kartta hiç bir sorun yoksa bile, kartınız bozuldu diyorlar ve para iadesi yapıyorlar. 1-2 sene önce satın alınmış mesela. 2.elden satsa 8000 tl edecek karta 2000 tl para iadesi yapıyorlar. Aman dikkat

Sana demiyorum hocam yanlış anlamayasın ama bu zamanda ekran kartınızı teknik servis ve garantiye göndermenizi önermem çok önemli bir sorun yoksa. Kartta hiç bir sorun yoksa bile, kartınız bozuldu diyorlar ve para iadesi yapıyorlar. 1-2 sene önce satın alınmış mesela. 2.elden satsa 8000 TL edecek karta 2000 TL para iadesi yapıyorlar. Aman dikkat
Bir müşterimizin basına gelmişti bu durum. RX580 karta 1500tl para iadesi teklif etmişlerdi. Garanti kapsamında olduğu için. Dispiritör ile davalıklar şuan.

Bir müşterimizin basına gelmişti bu durum. RX580 karta 1500tl para iadesi teklif etmişlerdi. Garanti kapsamında olduğu için. Dispiritör ile davalıklar şuan.
Kb işlerimden dolayı foruma giremedim bu davalar baya sürüyor mu?

Kb işlerimden dolayı foruma giremedim bu davalar baya sürüyor mu?
THH başvuruları 6 ay içinde sonuçlanıyormuş.
Yakın zamanda başvuru yaptım, farklı zamanlarda görüştüğüm 2 farklı kişi olmuştu.
İkisi de "Başvurular 6 ay kadar sürüyor, genelde 5. ay gibi sonuçlanıyor." demişlerdi.

THH başvuruları 6 ay içinde sonuçlanıyormuş.
Yakın zamanda başvuru yaptım, farklı zamanlarda görüştüğüm 2 farklı kişi olmuştu.
İkisi de "Başvurular 6 ay kadar sürüyor, genelde 5. ay gibi sonuçlanıyor." demişlerdi.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri