Sivilce Sorunu Nasıl Geçer

Reaksiyon skoru
37
Herkese merhaba 9.sınıftan beri sivilcelerim var 12 oldum hala da sivilcelerim var birde sadece yüzümde değil sırtımda ensede saçlarımın içinde bile sivilce çıkıyor bunu nasıl geçiririm ergenlik değil bence

bir dermatologa gorunmek en ıyı secenel olacaktır

yüzde çıkması normaldir çözümlerini yazardımda sen en iyisi doktora görün bizdede öyle biri vardı çok dalga geçtiler diye doktora gitmişti böbreğinde yağlanma varmış ondan dolayıymış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüzde çıkması normaldir çözümlerini yazardımda sen en iyisi doktora görün bizdede öyle biri vardı çok dalga geçtiler diye doktora gitmişti böbreğinde yağlanma varmış ondan dolayıymış.
karaciğerde olabilir tam hatırlamıyorum :D

karaciğerde olabilir tam hatırlamıyorum :D
ben gittim 2 kere hemde adam ergenlik dedi sivilce kremi verdi yolladı krem de hiçbir işe yaramadı

özel hastaneye gidip hap yazdırmayı düşünüyorum devlet yazmıyor çünkü

ben gittim 2 kere hemde adam ergenlik dedi sivilce kremi verdi yolladı krem de hiçbir işe yaramadı

özel hastaneye gidip hap yazdırmayı düşünüyorum devlet yazmıyor çünkü
hocam verdikleri krem kurutması gerekir zaten eczanelerdede reçetesiz kremler var. onun dışında özele gidebilirsiniz.

büyük ihtimalle özele gidicem kremde etki etmedi birazda yağlı bir cildim var ondan olabilir mi acaba
kalıp sabun yada dove markasının falan yüz bakım sabunları var sabah kalktığınızda veya yüzünüzün yağlı olduğunu hissettiğinizde yüzünü onlarla yıkayabilirsiniz.

Abilerim ben lisye yeni geçtim bendede sivilcelenme oluyor nasıl geçiririm

y
kalıp sabun yada dove markasının falan yüz bakım sabunları var sabah kalktığınızda veya yüzünüzün yağlı olduğunu hissettiğinizde yüzünü onlarla yıkayabilirsiniz
yapıyorum ama 1 saat sonra gene yağlanıyor

se
Abilerim ben lisye yeni geçtim bendede sivilcelenme oluyor nasıl geçiririm
seninki ergenlik olabilir şimdilik karışma oynama patlatma yoksa iz kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,835
Üyeler
184,987