Neler Yeni

Sivilce ve siyah nokta için neler yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Merhaba arkadaşlar. Yaşım 18, yüzümün çoğu yerinde sivilceler mevcut, bazı yerlerindede siyah noktalar var. Bildiğiniz bir etkili çözüm var mı? Beslenme ile ilgili tavsiye verecekler vermesin çünkü gastrit im olduğu için dikkatli besleniyorum zaten. Fazla masraflı çözümler olmazsa güzel olur. Sivilce ve siyah noktaya iyi gelecek bildiğiniz her şeyi yazabilirsiniz. Bekle az daha büyüyünce kendiliğinden geçer diyeceklede yazmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
KADİR MERCAN
Hocam sivilce için sabunla sabah akşam yüzünüzü yıkayın ama siyah nokta için ne şeyi var bilmiyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Tre-x

80+ Silver
böyle bir konu bende açmıştım birçok kişi faklı şeyler yazdı kafam karıştı mhrs den sıra aldım gittim cildiyeye ilaç yazdı burda verilen tavsiyeler belki senin cildine uygun değildir en iyisi sıra al hastaneye git knk )

Squex

80+ Silver
Her yüze aynı şey aynı şekilde etki etmez. En temiz yolu doktora gidip ilaç ya da krem almaktır. Eğer kötü durumdaysa roaccutune yazar. Bana Akela jel, Acnemix krem, bir de hap vermişlerdi ama hiç etki etmemişti. Sonbaharda kendime roaccutune yazdırmayı planlıyorum. Bana mesela o internetteki yöntemler hiç etki etmemişti. En temizi doktor.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Sivilce için Dermatoloji doktoruna görünün.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Merhaba arkadaşlar. Yaşım 18, yüzümün çoğu yerinde sivilceler mevcut, bazı yerlerindede siyah noktalar var. Bildiğiniz bir etkili çözüm var mı? Beslenme ile ilgili tavsiye verecekler vermesin çünkü gastrit im olduğu için dikkatli besleniyorum zaten. Fazla masraflı çözümler olmazsa güzel olur. Sivilce ve siyah noktaya iyi gelecek bildiğiniz her şeyi yazabilirsiniz. Bekle az daha büyüyünce kendiliğinden geçer diyeceklede yazmasın.
Siyaj nokta için bimde siyah nokta bandı var sağlam alıyor. Sivilceler için cildiye ye git krem veriyor büyük ihtimalle geçirir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle bir konu bende açmıştım birçok kişi faklı şeyler yazdı kafam karıştı mhrs den sıra aldım gittim cildiyeye ilaç yazdı burda verilen tavsiyeler belki senin cildine uygun değildir en iyisi sıra al hastaneye git knk )
Faydasını gördün mü ? Kaç aylık süreçte etki gösterdi ?
Siyaj nokta için bimde siyah nokta bandı var sağlam alıyor. Sivilceler için cildiye ye git krem veriyor büyük ihtimalle geçirir.
Tamam cildiyeye giderim ama bu süreçte sıra almak kolay mı ? Evin dibinde devlet hastanesi var ama covid hastanesi olduğu için gidemiyorum. Sıra alabilirsem gideyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sivilce için Dermatoloji doktoruna görünün.
Dermatoloji bölümünden randevu almam gerekicek değil mi ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tamam cildiyeye giderim ama bu süreçte sıra almak kolay mı ? Evin dibinde devlet hastanesi var ama covid hastanesi olduğu için gidemiyorum. Sıra alabilirsem gideyim.
Şu anda neredeyse tüm hastanalerde covid hastaları bakılıyor. Diğer bölümlerde önleml33 alınıyor merak etmeyin.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Katılıyorum banada çok şey önerdiler geçmedi en iyisi doktora gitmelisin.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
"En iyi cevap" bu olmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Şu anda neredeyse tüm hastanalerde covid hastaları bakılıyor. Diğer bölümlerde önleml33 alınıyor merak etmeyin.
Dokuz eylül üniversite hastanesinden rendevu bulabilirsem alacağım . Orada zaten tedavi görmüştüm başka hastalık için . Doktorları çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet
Kanka bendede sivilce ve siyah nokta var hiç bekleme doktora git söyle bana ilaç verdi doktor kullanıyorum sadece izleri kaldı onada benzaderm diye ilaç verdi onu kullanıyorum ilk başda antibiyotik ve krem verecek ondan 1 ay sonra gidecen gine doktora sonra bakacak yüzüne hala sivilce çıkıyorsa gine devam ilaçlara ilk kullanımda kızarıklık ve kaşınma olacak bendede oldu hemen geçiyor kremi doktor ne kadar süreceğini söyler çok sürme kızarıklık ve kaşıntı yapar düzenli kullanırsan geçiyor ilk hafta etkili değil 2,3.haftalarda etkili oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,054
Üyeler
164,606
Son üye
bastias
Top Bottom