Sivilceye diş macunu sürmek ! ??

slmbnemıstık

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,201
Dostlar arkadaşlarımdan bazilarinin sivilceye diş macunu sürüyor ve sivilceyi kuruttuğunu söylüyor sizce mantıklı mı ? Sivilceye diş macunu sürülür mü ? Umarım konuyu doğru açmışımdır hepinize iyi forumlar

Dostlar arkadaşlarımdan bazilarinin sivilceye diş macunu sürüyor ve sivilceyi kuruttuğunu söylüyor sizce mantıklı mı ? Sivilceye diş macunu sürülür mü ? Umarım konuyu doğru açmışımdır hepinize iyi forumlar
Bence saçma bana göre

Bir cilt doktoru cilt için pek iyi olmadığını söylemişti fakat kim olduğunu hatırlamıyorum, kaynak veremeyeceğim üzgünüm.

Sivilceyle beraber cildi de kurutur. Ayrıca içerisinde ki bilesenlerde sağlıklı olmaz. İllaha sürecekse eğer bir kaç saatten fazla ciltte durması iyi değildir.

Magnis krem öneririm. (Kullanıyorum)

Ekler

• Screenshot_20210517-020459_Opera.jpg
    Screenshot_20210517-020459_Opera.jpg
    169.8 KB · Hit: 51
Son düzenleme:
Clyndoxil kullanıyorum 3 günde tertemiz oluyo yüzüm ama önermem çünkü bir doktor değilim...

çok zararı olur birde bazı diş macunlarında siyah çizgi oluyor çok kimyasal var anlamından onlardan felan sürüyorsalar cilt kanseri bile olabilir benim tavsiyem kükürtlü sabun kullanılmasım kendim kullanıyorum çok faydası oldu aktartlardan veya sabun satan kapalı çarşılardan alınabilir

Eğer diş macunu sürersen bir süre sonra cildine nemlendirici krem sür yoksa yüzün kuru soğana döner.

Eğer diş macunu sürersen bir süre sonra cildine nemlendirici krem sür yoksa yüzün kuru soğana döner.
haklısın cildi baya kurutuyor arkadaşlarım sürüyor da görüyorum da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,806
Üyeler
187,734
Son üye
yavuzcs
Geri