Neler Yeni

siyah ekran sorunu :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa bozan
merhaba yeni bir bilgisayar aldım daha bi kaç ay oldu ama oyun oynarken video izlerken siyah ekran geliyor ve 1-2 sn sonra gidiyor video da ekranın gittiği yere geri çekiyorum yine ekran gidiyor sizce monitördenmi (eski ) yoksa pc den mi ? :/

JackieTR

80+ Bronze
merhaba yeni bir bilgisayar aldım daha bi kaç ay oldu ama oyun oynarken video izlerken siyah ekran geliyor ve 1-2 sn sonra gidiyor video da ekranın gittiği yere geri çekiyorum yine ekran gidiyor sizce monitördenmi (eski ) yoksa pc den mi ? :/
Öncelikle kablolarına iyice bak hdmi kullanıyorsan farklı bir hdmi ile dene. Eğer hala sorun devam ediyorsa ekranı geri gönderip sorununu ilete bilirsin.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ekran kartına hangi kablo ile bağlıyorsun bilmiyorum ama farklı bir kablo ile denemeni tavsiye ederim. Kabloda sorun olabilir. Ekran modelinide yazarmısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa bozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle kablolarına iyice bak hdmi kullanıyorsan farklı bir hdmi ile dene. Eğer hala sorun devam ediyorsa ekranı geri gönderip sorununu ilete bilirsin.
dönüştürücü kullanıyorum eski derken monitörüm çok eski

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
%90 dönüştürücüden kaynaklı. dönüştürücünüzü değiştirin veya en sağlıklısı kampanyalı veya ikinci elden bir monitör bulmak

JackieTR

80+ Bronze
%90 dönüştürücüden kaynaklı. dönüştürücünüzü değiştirin veya en sağlıklısı kampanyalı veya ikinci elden bir monitör bulmak
Arkadaşın da dediği gibi dönüştürücü den kaynaklı olmalı.. Dönüştürücüler tam iletken olmaya biliyor ve de bozula biliyorlar bire bir hdmı ile ekran kasa bağlantısı olmadığı için. Ve yine arkadaşın dediği gibi bütçeniz varsa çok iyi fırsat ürünleri var hele amazonun indirim günü başladı kaçırmayın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,579
Üyeler
165,037
Son üye
jacoob
Top Bottom