- Reaksiyon skoru
- 11
telefonu siyahmi tercih edersiniz beyazmı?
Siyah bir süre sonra fakir itemi gibi görünüyortelefonu siyahmi tercih edersiniz beyazmı?
Mesela şu anki telefonum normalde açık yeşil gibi bir renk ama kutudan opak siyah kılıf çıkınca aşırı üzüldüm. Keşke önceki seriler gibi şeffaf gelse demiştim. Telefonumu temiz tutarım ama nesne olduğunu anlamadığım lekeler direk kendini belli ediyor siyahta.Siyah bir süre sonra fakir itemi gibi görünüyor
Telefondan bahsediyoruz tarihi eserden değil
Kişinin zevki ve telefonun modele göre değişir ama bence siyah daha iyi duruyor.telefonu siyahmi tercih edersiniz beyazmı?
hocam 16 pro black var sizce kötümüKılıfsız kullanan biri olarak siyah telefon kurşunla korunsa bile çizikler ben burdayım diyor. Ama mat siyah aşırı havalı bir renk özellikle premium telefonlarda, vazgeçemiyorum.
Beyaz 10.000tllik telefonda da 100.000tllik telefonda da oyuncak gibi duruyor. Beyazında güzel yanları var tabi matı, parlağı hiçbir şekilde kılcal veya normal çizik göstermiyor.
Bende 16 pronun lansman rengi var hocam, asıl telefonumda siyah kullanıyorum. Bence 16 pronun siyahı gayet güzel şuanki aklım olsa siyahı isterdim, bir heyecanla çöl titanyumunu aldım.bende 16 pro var siyah aldım keşke beyaz alaydım aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 16 pro black var sizce kötümü
hocam renk meselesi geçici sanırım hangisini alırsan al bir süre sonra sıkıyorBende 16 pronun lansman rengi var hocam, asıl telefonumda siyah kullanıyorum. Bence 16 pronun siyahı gayet güzel şuanki aklım olsa siyahı isterdim, bir heyecanla çöl titanyumunu aldım.
hocam bu arada avrupa sürüm cihazmı kullanıyorsun bendeki çin sürümBende 16 pronun lansman rengi var hocam, asıl telefonumda siyah kullanıyorum. Bence 16 pronun siyahı gayet güzel şuanki aklım olsa siyahı isterdim, bir heyecanla çöl titanyumunu aldım.
Detaylarını çok bilmiyorum hocam Hollanda'dan almıştım bir tek onu söyleyebilirim.hocam renk meselesi geçici sanırım hangisini alırsan al bir süre sonra sıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu arada avrupa sürüm cihazmı kullanıyorsun bendeki çin sürüm