Siyah telefon vs Beyaz telefon ANKET

Hangi rengi tercih edersiniz?

• Oy kullanan toplam üye
    34
Telefondan telefona değişmekle birlikte genele vurduğumuzda siyah.

Telefonlara beyaz daha çok yakışıyor bence

Şu karizmaya bak beee :love:

1745326742274.png

Kılıfsız kullanan biri olarak siyah telefon kurşunla korunsa bile çizikler ben burdayım diyor. Ama mat siyah aşırı havalı bir renk özellikle premium telefonlarda, vazgeçemiyorum.

Beyaz 10.000tllik telefonda da 100.000tllik telefonda da oyuncak gibi duruyor. Beyazında güzel yanları var tabi matı, parlağı hiçbir şekilde kılcal veya normal çizik göstermiyor.

telefonu siyahmi tercih edersiniz beyazmı?
Siyah bir süre sonra fakir itemi gibi görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyah bir süre sonra fakir itemi gibi görünüyor
Mesela şu anki telefonum normalde açık yeşil gibi bir renk ama kutudan opak siyah kılıf çıkınca aşırı üzüldüm. Keşke önceki seriler gibi şeffaf gelse demiştim. Telefonumu temiz tutarım ama nesne olduğunu anlamadığım lekeler direk kendini belli ediyor siyahta.

bende 16 pro var siyah aldım keşke beyaz alaydım aga

Kılıfsız kullanan biri olarak siyah telefon kurşunla korunsa bile çizikler ben burdayım diyor. Ama mat siyah aşırı havalı bir renk özellikle premium telefonlarda, vazgeçemiyorum.

Beyaz 10.000tllik telefonda da 100.000tllik telefonda da oyuncak gibi duruyor. Beyazında güzel yanları var tabi matı, parlağı hiçbir şekilde kılcal veya normal çizik göstermiyor.
hocam 16 pro black var sizce kötümü

bende 16 pro var siyah aldım keşke beyaz alaydım aga

hocam 16 pro black var sizce kötümü
Bende 16 pronun lansman rengi var hocam, asıl telefonumda siyah kullanıyorum. Bence 16 pronun siyahı gayet güzel şuanki aklım olsa siyahı isterdim, bir heyecanla çöl titanyumunu aldım.

Bende 16 pronun lansman rengi var hocam, asıl telefonumda siyah kullanıyorum. Bence 16 pronun siyahı gayet güzel şuanki aklım olsa siyahı isterdim, bir heyecanla çöl titanyumunu aldım.
hocam renk meselesi geçici sanırım hangisini alırsan al bir süre sonra sıkıyor

hocam bu arada avrupa sürüm cihazmı kullanıyorsun bendeki çin sürüm

hocam renk meselesi geçici sanırım hangisini alırsan al bir süre sonra sıkıyor

hocam bu arada avrupa sürüm cihazmı kullanıyorsun bendeki çin sürüm
Detaylarını çok bilmiyorum hocam Hollanda'dan almıştım bir tek onu söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,613
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri