Siyasi parti üyeliği

Merhaba, 14 yaşındayım. Öylesine zafer partisinin sitesinden üye ol kısmına bilgilerimi girdim ancak bunun tam anlamıyla üyelik olduğunu bilmiyordum, öylesine bir şey sanmıştım. 18 yaş altı olduğum için üyeliğin olmayacağını düşünüyorum. Sizce bir şey olur mu?
hemen bnde üye oluyorum

#ülkemdemülteciistemiyorum
#ülkemde************istemiyorum

Merhaba, 14 yaşındayım. Öylesine zafer partisinin sitesinden üye ol kısmına bilgilerimi girdim ancak bunun tam anlamıyla üyelik olduğunu bilmiyordum, öylesine bir şey sanmıştım. 18 yaş altı olduğum için üyeliğin olmayacağını düşünüyorum. Sizce bir şey olur mu?
Rütben hazır kardeşim kıdemli s*riyeli çocukları yakalama subayısın onları yakalayıp ellerini bağlayıp enselerine imzanı atacaksın (!)

Ne olabilir sence? Ne olmasından korkuyorsun yani? Bir şey olmaz evladım. Ayrıca korkarak da yaşanmaz.

Ne olabilir sence? Ne olmasından korkuyorsun yani? Bir şey olmaz evladım. Ayrıca korkarak da yaşanmaz.
Kimlik vs yazdım çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rütben hazır kardeşim kıdemli s*riyeli çocukları yakalama subayısın onları yakalayıp ellerini bağlayıp enselerine imzanı atacaksın (!)
hemen bnde üye oluyorum

#ülkemdemülteciistemiyorum
#ülkemde************istemiyorum
Sonuçta kimlik vs yazdım nasıl emin olabilirim

Kimlik vs yazdım çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuçta kimlik vs yazdım nasıl emin olabilirim
Her yerde zaten kimlik bilgilerimiz önemli değil üstüne tel no verdiysen bol bol mesaj atarlar reklam olarak başka da bir şey olmaz.

Bende Demokrat Partiye üyeyim dostum.

Ortalama Zafer Partisi kitlesi, yaşları 10-15 arasıdır, iki TikTok editine tav olmuşlardır ve hiç bir şeyden habersiz parti üyeliğine başvururlar.

Şimdi kardeşim, senin verilerin onların veritabanına işlendi bile.
18 yaşının altında zaten resmi olarak siyasi parti üyeliği olmayacağını biliyorken niye böyle bir şey yaparsın ki?
Ek olarak 2028'de bile oy kullanacağın meçhul senin, bu nesilin her aklına geleni yapma huyu çok kötü yerlere gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri