🌳Siz de fidan bağışlayabilirsiniz🌳

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,478
Kodu okutmanız fidan bağışlamak için yeterlidir başka herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur yapan herkese teşekkürler
Screenshot_2025-08-19-16-15-25-950_com.twitter.android.webp

Kod okutamayanlar için linke tıklayarak da aynı işlemi yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Mekanı cennet olsun

Yani evet hiç yüz yüze bile gelmedik ama yıllardır tanırım Oğuzhan'ı ve çok severdim. Vefatından bir gün önce açtığı maç önü yayınını baştan sona izlemiştim. Hayat garip ve bize ölümü tekrar hatırlattı. Mekanı cennet olsun, Rabbim eşi Aleyna'nın yardımcısı olsun.

Mekanı cennet olsun, hiç beklemezdim böyle bir şey olacağını. Oğuzhan abiyi erik dalı zamanlarından tanırdım, twitch prime dönemlerinde çok izlerdim. Allah eşine, ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin. "Cidden yarınımızın ne olacağı belli değil. Böyle acı haberler ne olduğumuzu ve bi anda sevdiğimiz herşeyi kaybedebileceğimizi hatırlatıyor insana"

Mekanı gerçek olsun. kod güvenlimi

Bence bizim kod girmemiz sırf girelim diye koymuşlar . 1 milyon fidan alsalar 900 bin katıldı gerisini çöpe atalım , iade edelim mi diyecekler ?
Derseniz kaç kişinin katıldığını öğrenmeye çabalıyorlar , yani bunun amacı ney? Katılan 900 bin kişi seninle demek için mi? Bende sırf fidan dikilsin diye katıldım ama gereksiz uğraş çıkarmış olduklarını düşünüyorum

guvenilirlik olarak multiplayerin sitesine atiyor kampanyayi kim baslatti bilmiyorum ama tahminimce oguzhan abinin esi yakin arkadaslariyla konusup baslatmistir
Sanmam kadın fidan bağışınımı düşüncek perişan haldedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bizim kod girmemiz sırf girelim diye koymuşlar . 1 milyon fidan alsalar 900 bin katıldı gerisini çöpe atalım , iade edelim mi diyecekler ?
Derseniz kaç kişinin katıldığını öğrenmeye çabalıyorlar , yani bunun amacı ney? Katılan 900 bin kişi seninle demek için mi? Bende sırf fidan dikilsin diye katıldım ama gereksiz uğraş çıkarmış olduklarını düşünüyorum
Banada garip geldi, fidan ne alaka? bağış ne alaka? zaten bağış atmak isteyen canlı yayın açtığı platforma yada youtube kanalına parasını atar. Saçma sapan işler inanmayın şöyle şeylere.

Geri