Neler Yeni

Siz ne düşünüyorsunuz ?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar ya şimdi çoğunuz yazıyor işte 700tl ye klavye 400 TL ye kulaklık 500 TL ye mouse diye mesala tamam parası cok cok cok fazla olana bi lafım yok da gidip mesala kasayı illa RGB olsun e ekipman cok guzel olsun diyen var mesala kimseyi eleştirmiyorum görüşümü sunuyorum sadece millet o klavye mouse kulaklıga vericegi parayı mesala gidip ekran kartı 2060s ise bunu klavyeye vericegi mouseye vericegi ve kulaklıga vericegi o 700 400 500 TL ile 2080 e kadar alabilir aynı şekil anakartını yada işlemcisini yada ramını baya yükseltebilir monitöre lafım yok ama bence gereksiz mesala benim orjinal iphone 7 plus kulaklıgım var cok iyi ses veriyor ben onu kullanıyorum klavye ve mousem toplam ikisi 80 tldi RGB olmasına ragmen ve 4 senedir benimle ve acayip memnunum acayip iyi onlara vericegiö parayı biriktirip suan anakart ve RAM alıyorum sizin görüşleriniz neler ?

Doğru Söylüyorsun Ama Oyuncular İçin Ekipmanlar Önem Taşıyor Ama Gidip 300-1000 TL Arası Ekipman Alıyorlar Bence Çok Gereksiz Şahsen Cs:go Oyuncusuyum Ama Ekipmanlarımın Toplamı 100 TL Bile Etmiyor

anilpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Anıl Pro
Sistem özellikleri:
*AMD Athlon x2 250 3.00 ghz
*HD 4650
*CODEGEN 250W PSU
*4 gb RAM 1333 mhz
*Foxconn M61mp series
*Samsung 300 gb HDD 7200 rpm
Bazı uygulamalarda googleda spotify da bazen ses kesik kesik geliyor aceba neden ?
Yardımlarınızı bekliyorum.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Haklı isyan kanka. Benim görüşüm bu resmen salaklıktır. Salaklık dediğim şey de şu; gidiyor mesela işlemci r3 ekran kartı ıtx rx570 falan gidiyor mouse Steelseries bilmem ne model klavyeler k68 kulaklıklar logitech 7.1 falan da filan direk salaklık. Topladığı bilgisayar fiyatı kadar kip ana para veren mallar var. Birde bu ara oyuncu koltuğu muhabbeti var. Oraya girmiyorum bile o muhabbet ultra salaklık.

Aynen Başkan Oyuncu Koltuguda Biraz Saçmalık Azıcık Daha Konfor İçin 2000 TL Veriyorlar :)

Mileven

80+ Silver
o kadar haklısın ki insanlar gösteriş meraklısı performans değil.
doğru diyosun 300 400 TL üstüne alınan mouse klavyeler vb gereksiz para harcamak olur bence.kaliteli bişey için 200 300 TL civarı yeterlidir bence .500 700 TL vb olan ürünler sırf marka olduğu için alınıyor genelde .profesyönel kullanmak için alanlara lafım yok.
bunların sizi ilgilendırdıgını dusunmuyorum herkes ne ısterse onu alır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

koltuga 2000 dıyorsun o koltukda elektrik baglantısı var led vs şeyler kontrol edılebılıyor

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Top Bottom