Hocam hem pahalı olduğu için hem de renginden dolayı onu alasım gelmiyor fakat diğeri de sanki dayanıksız gibime geliyor. Ama ucuz olanı kullanan 2 arkadaşımla konuştum. Normal kullanırken yazı falan yazarken sallanmıyor diyor. Bilemedim valla.Pahalı gibi ama malzemesini bilmiyom kalitelidir belki ucuz mdf sunta değildir
Ne için kullanacaksınkiHocam hem pahalı olduğu için hem de renginden dolayı onu alasım gelmiyor fakat diğeri de sanki dayanıksız gibime geliyor. Ama ucuz olanı kullanan 2 arkadaşımla konuştum. Normal kullanırken yazı falan yazarken sallanmıyor diyor. Bilemedim valla.
Ha bilgisayar için anladımHocam 2 adet monitör var. Biri 32 inç (71 cm) diğeri 27 inç (61 cm). Bu iki monitöre ayrı ayrı monitör kolu takıp yan yana veya belki üst üste falan kullanacam.
Çevrede marangoz var mı?Hocam 2 adet monitör var. Biri 32 inç (71 cm) diğeri 27 inç (61 cm). Bu iki monitöre ayrı ayrı monitör kolu takıp yan yana veya belki üst üste falan kullanacam.
Hocam bilmediğim bir şehre atandım yani araştırıp soruşturmam lazım. Marangozda daha ucuza yaptırabilir miyim mesela 2-3 bin lirayı geçmemek şartıyla.Ha bilgisayar için anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çevrede marangoz var mı?
Olabilir nasıl bir şekilde ve kalitese istediğine bağlıHocam bilmediğim bir şehre atandım yani araştırıp soruşturmam lazım. Marangozda daha ucuza yaptırabilir miyim mesela 2-3 bin lirayı geçmemek şartıyla.