Teşekkür ederim hocam anladım, o zaman 1-2 k fazla verip düzgün yerden almak daha mantıklı2 gün önce daha iyisi 16,500₺'ye satıldı. 29 Kasım'a kadar beklemende fayda var. Belki daha uyguna daha iyisi yine çıkar. Bu arada şu Hepsipay'in %10 iade olayı nasıl oluyor, bilgilendirebilir misin? Dipnot: Donanım Arşivi forum almaya çalıştığın siteyi banladı çünkü sipariş ettiğin ürün kötü veya bozuk çıkarsa işi yokuşa sürüyorlar dolayısıyla o markadan alışveriş önerilmiyor.
Tamamdır beklemedeyim o zamanbekleyin hocam ay sonuna kadar f/p sistem çıkar bu sistemin fiyatı normalden 1 2k yüksek
Onu almak istedim para gelene kadar stok kalmadı ama bir şey sorcam denemedim keşke deneseydim diyorum şuan da sepete eklemiştim o ürünü stok bittiği halde sepette duruyordu sepeti onaylasaydım satın alabilir miydim 16500 olanı onu kaçırdım zannedip sepetten sildim 21000 tl olan 4060 ti versiyonlı sistemi aldım daha sonra sizce 4060 ti lı sistem için 21 bin bütçe nasıldır2 gün önce daha iyisi 16,500₺'ye satıldı. 29 Kasım'a kadar beklemende fayda var. Belki daha uyguna daha iyisi yine çıkar. Bu arada şu Hepsipay'in %10 iade olayı nasıl oluyor, bilgilendirebilir misin? Dipnot: Donanım Arşivi forum almaya çalıştığın siteyi banladı çünkü sipariş ettiğin ürün kötü veya bozuk çıkarsa işi yokuşa sürüyorlar dolayısıyla o markadan alışveriş önerilmiyor.