genelde hikaye ağırlıklı oynuyorum ama bazı rekabetçi oyunlarıda oynuyorum, birkaç kişinin 4070 için 1080p daha iyi dediğini duydum ondan sormak istedim.Hikaye ağırlıklı oynuyorsanız kesinlikle 2k almanızı öneririm
monitör öneriniz var mıdır?4070'in hakkı 2K'dır, hem hikaye hem de rekabetçi oyunlarda yüksek FPS almaman işten bile değil![]()
2k al geleceğe yönelik bir seçim ve gözlerin şenlenir.işlemcim i513400f ve erkran kartım rtx 4070 12gb. Yeni bir monitör alacağım ama 1080p de kalmak veya 2k ya geçmek konusunda karasız kaldım. Sizce 2k monitör almalı mıyım?
4070 2k için ideal çok ultra şekilde oynatmasa da gayet iş görür hocamgenelde hikaye ağırlıklı oynuyorum ama bazı rekabetçi oyunlarıda oynuyorum, birkaç kişinin 4070 için 1080p daha iyi dediğini duydum ondan sormak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitör öneriniz var mıdır?
Bütçen ne kadar kankam?genelde hikaye ağırlıklı oynuyorum ama bazı rekabetçi oyunlarıda oynuyorum, birkaç kişinin 4070 için 1080p daha iyi dediğini duydum ondan sormak istedim.
samsung g6 g65b 27 inçgenelde hikaye ağırlıklı oynuyorum ama bazı rekabetçi oyunlarıda oynuyorum, birkaç kişinin 4070 için 1080p daha iyi dediğini duydum ondan sormak istedim.
Hocam konuyla ilgiliyim sizi yakalamışken şimdi vg249q3a monitör kullanıyorum rtx 5070 ve 9600x sistemde FPS hikayeli oyunlar karışık oynayacağım ne önerirsiniz bütçe 12kHayır.