Neler Yeni

Sizce 360 Hz Fark Yaratır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kutay Orhan
Şuanda 144hz monitör kullanıyorum. Ağırlıklı olarak valorant oyuncusuyum. Güncel immortal-yücelik arası ranklarda geziniyorum. Hedefim radiant ilk 500. Dell allienware 360hz geçeceğim. Sizce baya bir fark yaratırmı oynayışımda? İyi bir oyuncuyum immortal-yücelik ranklarda bile rahatlıkla mvp atabiliyorum. Bu arada stabil 350-400 fps almaktayım. Hatta mapte gezinirken falan 500+ fpsleri görüyor
hocam aldığınız fps değerine göre 360hz değil de 280hz bir tık daha garanti sanki ama yine de size kalmış.

phopshen

80+ Bronze
Mvp attığın iyi oynadığın anlamına gelmez yücelikten immo 3e kadar insanlar ne yaptığını bilmiyor.
bilgi ve aimi var ki 360 alsam olur mu diyor zaten. sanane
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun tabikide oynamakla deneyim edinerek gelişilir daha. Konu bu değil ki. konu benim şuanki 144hz ile olan performansımı 360hz ile dahada artırabilir mi? bunu merak ediyorum. 20 vururken 360 hz ile 30 vurayım demiyorum. Oyun için reflexlerimde vs daha çok artış olmasına katkı sağlarmı bunu soruyorum
internetten izlemişsindir hz farklarını izlemediysen bak. göreceğin gibi 360hzde düşmanı aynen görürsün 60hz tarzları gibi arkada gölge bırakmaz. oynamaktan zevk alıyorsan alabilirsin. 144 hzdeki görüşün ile 360hz ile görüşün elbetteki değişecek. kendine göre de reflekslerin daha iyi olur çünkü düşmanı olduğu gibi görüyorsun pek anlatamadım ama anlamışsındır umarım

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Alper Kaplan
hocam aldığınız fps değerine göre 360hz değil de 280hz bir tık daha garanti sanki ama yine de size kalmış.
almışken 360 alayım mapte gezerken falan 400 rahat alıyorum zaten fightlarda 320-300 hz görsekte sıkıntı olmaz ya

bilgi ve aimi var ki 360 alsam olur mu diyor zaten. sanane

internetten izlemişsindir hz farklarını izlemediysen bak. göreceğin gibi 360hzde düşmanı aynen görürsün 60hz tarzları gibi arkada gölge bırakmaz. oynamaktan zevk alıyorsan alabilirsin. 144 hzdeki görüşün ile 360hz ile görüşün elbetteki değişecek. kendine göre de reflekslerin daha iyi olur çünkü düşmanı olduğu gibi görüyorsun pek anlatamadım ama anlamışsındır umarım
güzel anlatmışsınız teşşekürler hocam. Hem oyunuma fayda sağlaması hemde göz zevki açısından baya memnun kalacağımı düşünüyorum

Celestial

80+
360 etkiler oyununuzu ama e-spor gibi bir düşünceniz yoksa çok gerekli değil diye düşünüyorum. Ekonomik durum karar verirken etken tabi.

Top Bottom