Sizce 4060 alınır mı?

yasinel0

80+
Reaksiyon skoru
0
İkinci el pc alacam 4060 8 GB ekran kartı var sizce alınır mı?

Ekler

• Screenshot_2025-10-01-08-25-08-923_com.sahibinden.webp
    Screenshot_2025-10-01-08-25-08-923_com.sahibinden.webp
    208.1 KB · Hit: 32
Reis pahalı olan ne herkese aynısını dio tüm ekipmanlar la beraber Gayet uygun gibi benim bilmediğim bişey varsa söyler misin
Pazarlık yap bence. İşlemci vs Güncelleme yapacağını söyleyebilirsin.
22000 fiyata belki alınabilir. Hakkını yemeyelim monitör ve aksesuarlarıda var.

Fiyat son dio yeni daha 1 senelik cihaz 40 k toplasan sıfırdan dio reis fiyat diğer ilanlara göre Gayet uygun geldi bana bide çok abartı fiyatlar yaziolar ikinci ele

kardes vatan ve incehesapta hazir sistemlerde indirimler oluyor. belki daha iyilerini alma imkanin olabilir. ve sana tavsiyem forum icerisinde indirimler vs var onlari bir incele. ayrica butceni soyle belki sana daha iyi pcler onerebilirler. tabi bu dediklerim buyuk ihtimal sadece kasa ama sen tum sistemi bu paraya bulmussun. yani bence makul bir fiyat butun sistem icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece kasa olsaydi dusunulurdu...

kardes vatan ve incehesapta hazir sistemlerde indirimler oluyor. belki daha iyilerini alma imkanin olabilir. ve sana tavsiyem forum icerisinde indirimler vs var onlari bir incele. ayrica butceni soyle belki sana daha iyi pcler onerebilirler. tabi bu dediklerim buyuk ihtimal sadece kasa ama sen tum sistemi bu paraya bulmussun. yani bence makul bir fiyat butun sistem icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece kasa olsaydi dusunulurdu...
Reis bütçem 25 k Max 30 35 k veremem toplam yani senin sistemde eksik gördüğün bir şey varsa bana söyleyebilirimisin en azından bilgim olsun öyle 600 700 FPS ler beklemiyorum vali vs fln oynarım büyük ihtimalle

Alacağınız sistem biraz ileriye dönük olsun. DDR4 olması sorun değil ama anakarta doğru düzgün yeni işlemci takamazsınız.
12400F artık nefesi yetmeyen bir işlemci.
Fiyatı size cazip gelebilir ama göründüğü gibi değil.

Alacağınız sistem biraz ileriye dönük olsun. DDR4 olması sorun değil ama anakarta doğru düzgün yeni işlemci takamazsınız.
İşlemci ne önerirsiniz

abi tum sistem bu farkindamisin?
valla 26k butun sistem icin ben ideal buldum. sadece kasa olsaydi dusunulurdu. fakat ek ssd gerekebilir. eger 12. nesil cpuya biraz daha guncel birseye gecmek istersen bu mumkun. 13. nesil icin de 14. nesil icin de bu gecerli. sahsi fikrim bu sistem seni gayet tabi idare eder... fakat biraz daha pazarlik yapmaya calis.

İşlemci ne önerirsiniz
Bu anakart günlük kullanım için daha uygun. Oyunlarda işlemci boost yapmaya çalıştığında engel olur. Tam performans veremez.
12400F oyunlarda dahi 75-80W'lara kadar çıkabiliyor.
Bu anakarta takılabilecek maksimum işlemcilerden bir tanesi zaten 12400F özellikle oyun için. Biraz ilerisini düşünün derim.

Geri