Neler Yeni

Sizce 9.nesil Xbox Wireless Controller almalı mıyım çok kararsızım

YazılımKafa

80+ Silver
saygı duyuyorum dostum ben de sana teknosa linkini gönderdim bir problem olması durumunda konuşacağım kişi teknosa, yani kıyas yaptığım firma benim teknosa oraya göre nerdeyse yarı fiyatına yazdım ürünü serbest piyasada ne almak istediğine sen karar verirsin neye güveneceğine alma koşulunun ne olduğuna bunlara saygı duyuyorum ama ne yazıkki yazdığım fiyattan memnun değilsin galiba :( çözüm basit trendyoldan o linkten alabilirsin ve ben buna gücenmem :)
Teknosa ya bakarak iş yaparsanız durum sıkıntı. Adamlar normal fiyatı 1350 ₺ olan Dualsense e bi 1350 yazıyor bi 1450 yazıyor bi 1600 yazıyor bi 1800 yazıyor. Kafalarına göre takılıyor

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Teknosa ya bakarak iş yaparsanız durum sıkıntı. Adamlar normal fiyatı 1350 ₺ olan Dualsense e bi 1350 yazıyor bi 1450 yazıyor bi 1600 yazıyor bi 1800 yazıyor. Kafalarına göre takılıyor
pek de değil be dostum oturup 1 saat tartışılıp sonucuna varılamayacak bir konu için saatlerdir biz de yazışıyoruz anlamsızca. o kadar eminim ki küçük firmalar bile teknosayı baz alarak bazı fiyatlandırmalarını yapıyorlar. alt-üst yapı olarak 3 büyük şirket dışında düzgün bir reaksiyon alabileceğin çok fazla yer yok. alamazsın demiyorum yanlış anlaşılmasın :) iphone 13 pro telefonum var amazonda 2k daha ucuza satılırken teknosadan almamın bir sebebi vardı amazona güvenmemek değil nerede olursam olayım somut bir şekilde ulaşabileceğim bir firma. yani bu insanların kendi düşüncesine kalmış bir şey kim neyi tercih ederse bunda özgürdür ama sizin yorumlarınız sanki ürünümü 300 liraya satmam gerekiyormuş gibi geliyor bana yani çok da abartılacak bir olay değil aslında

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Dualsense ve 9. Nesil xbox kontrolcüsünü aynı anda kullanan birisi olarak söyleyeyim xbox kontrolcüsünü alın pc için

YazılımKafa

80+ Silver
Dualsense ve 9. Nesil xbox kontrolcüsünü aynı anda kullanan birisi olarak söyleyeyim xbox kontrolcüsünü alın pc için
Hangi açıdan dostum. Ben dualsense almayı düşünüyorum. Nedenini söyler misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada gördüğüm kadarıyla Xbox Mac lerde kullanılmıyor. Kendi sitesinde desteklenen platformlarda göstermiyor. Yani her türlü Dualsense almam lazım. Ama yinede deneyimlerini paylaşmandan memnun olurum

Cihangir

80+ Gold
xbox pc de uyumlu her oyunda ayarlamadan bağlayınce oyuna gir oyna

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada gördüğüm kadarıyla Xbox Mac lerde kullanılmıyor. Kendi sitesinde desteklenen platformlarda göstermiyor. Yani her türlü Dualsense almam lazım. Ama yinede deneyimlerini paylaşmandan memnun olurum
Öncelikle her oyun ayar yapmaya gerek kalmadan destekleniyor dualsense i dualsense yapan özellikleri pc de kullanamıyorsun pc den şarj çok aşırı yavaş oluyor ve benim başıma ikidir geliyor stick drift dedikleri arıza başıma geliyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
Sizce Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9.nesil Oyun Kumandası almalı mıyım çok kararsın kaldım, parası yükselmeden alayım diyorum, https://www.hepsiburada.com/microso...iye-garantili-p-HBV00001CAHAI?magaza=Nethouse
Ben bugün ikinci elden 1 aylığını 1000₺ ye aldım. Sıfırını bu kadar vermek yerine ikinci ele bakardım.
2020 başında kırmızısıni 600₺ ye alıp aynı fiyata satmıştım. Bu sefer siyah aldım.

YazılımKafa

80+ Silver
Öncelikle her oyun ayar yapmaya gerek kalmadan destekleniyor dualsense i dualsense yapan özellikleri pc de kullanamıyorsun pc den şarj çok aşırı yavaş oluyor ve benim başıma ikidir geliyor stick drift dedikleri arıza başıma geliyor
Dualsense için ayar mı yapıyorsun , o sıkıcı tabi. Oyunlarsa titreşim vs açılıyor mu? Ayrıca Geforce now ile denedin mi?

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Hocam alacaksanız Microsoft Garantili olanını alın. Microsoft garanti konusunda kesinlikle üzmez. 1500 TL'e görmüştüm vatanda fiyatı artmış sanırım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Hocam sıfırla değişim yapıyorlar micrsoft garanti kapsamında beni mağdur etmediler açıkçası
sevindim ,ben çok sorun yaşayan gördüm ve muhattap yok bu yüzden ılımlıyım

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Dualsense için ayar mı yapıyorsun , o sıkıcı tabi. Oyunlarsa titreşim vs açılıyor mu? Ayrıca Geforce now ile denedin mi?
geforce now ile hiç denemedim o uygulamayı kullanmıyorum ama dualsense x miydi neydi öyle bir uygulama için titreşim tetik ayarlarını vs yapabiliyorsunuz şu da bir gerçek ki destekleyen steam oyunlarında titreşimin çalışıp çalışmadığını unuttum neredeyse 3 ay oldu dualsense i elime almadım

Top Bottom