Neler Yeni

Sizce 9.nesil Xbox Wireless Controller almalı mıyım çok kararsızım

GoWebGo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Beril T. K.
Özellik olarak ve hissiyat olarak dualsense öneririm.
Xbox tercih etmemin sebebi pc için daha iyi olması yoksa DuelSense almayı da isterdim ama Xbox bir tık daha önde

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Sizce Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9.nesil Oyun Kumandası almalı mıyım çok kararsın kaldım, parası yükselmeden alayım diyorum, https://www.hepsiburada.com/microso...iye-garantili-p-HBV00001CAHAI?magaza=Nethouse
dostum pcde kullanacaksan xbox 1. tecihin olmalı hatta dualsense düşünmemelisin bile. microsoft geliştiricili bir ürün xbox tam uyumlu çalışıyor, fakar dualsense de 3. parti uygulamalar üzerinden kullanıyorsun ki bu gereksiz bir olay.. bu arada siyah rengini 2. el satıyorum BURADAN linke tıklayıp bakabilirsin

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
dostum pcde kullanacaksan xbox 1. tecihin olmalı hatta dualsense düşünmemelisin bile. microsoft geliştiricili bir ürün xbox tam uyumlu çalışıyor, fakar dualsense de 3. parti uygulamalar üzerinden kullanıyorsun ki bu gereksiz bir olay.. bu arada siyah rengini 2. el satıyorum BURADAN linke tıklayıp bakabilirsin
1 yıl kullanılmış ve sıfırından sadece 200 lira mı değer kaybetmiş ilanın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlışım varsa düzelt dostum ama bence attığın linkteki ürünü araştırmamışsın :( ithal ürün arkadaşın sattığı hatta emin değilim fakat replika galiba ve satıcıdan alınan ürün yorumlarına bakın :( 1 aylık firma ne yaptığı belirsiz. ben bu tür riskler almam ama siz bilirsiniz tabi. Benim karşılaştırdığım fiyat BU kendi ürünüm de Teknosa garantili olduğu için.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
yanlışım varsa düzelt dostum ama bence attığın linkteki ürünü araştırmamışsın :( ithal ürün arkadaşın sattığı hatta emin değilim fakat replika galiba ve satıcıdan alınan ürün yorumlarına bakın :( 1 aylık firma ne yaptığı belirsiz. ben bu tür riskler almam ama siz bilirsiniz tabi. Benim karşılaştırdığım fiyat BU kendi ürünüm de Teknosa garantili olduğu için.
Replika değil dostum orijinal. Microsofttan garantiyi kaydedebiliyorsun. He microsoft Türkiye garantili olanıda 1600 bandında şuan zaten

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Replika değil dostum orijinal. Microsofttan garantiyi kaydedebiliyorsun. He microsoft Türkiye garantili olanıda 1600 bandında şuan zaten
pek bir yere varamayacağız dostum satıcı senmişsin gibi konuşuyorsun neyse benim arkadaşa önerim xbox gamepad alması yönünde ayrıca ben de satıyorum kimine uygun kimine çok pahalı gelebilir elbette makul bir fiyat olmadığını düşünebilirsin elbette gayet makul görüyorum ben de

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
pek bir yere varamayacağız dostum satıcı senmişsin gibi konuşuyorsun neyse benim arkadaşa önerim xbox gamepad alması yönünde ayrıca ben de satıyorum kimine uygun kimine çok pahalı gelebilir elbette makul bir fiyat olmadığını düşünebilirsin elbette gayet makul görüyorum ben de
Satıcı ben değilim aksine almak için araştırdığım için biliyorum. İndirim dönemlerinde sık sık 1500 bandına düşen ( 3 gün önce itopyada 1499 idi), normal kampanyasız fiyatıda 1600 bandında olan ürünün 1 sene kullanılmış olanına 1300 lira istemek çok fazla diyorum.

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Satıcı ben değilim aksine almak için araştırdığım için biliyorum. İndirim dönemlerinde sık sık 1500 bandına düşen ( 3 gün önce itopyada 1499 idi), normal kampanyasız fiyatıda 1600 bandında olan ürünün 1 sene kullanılmış olanına 1300 lira istemek çok fazla diyorum.
saygı duyuyorum dostum ben de sana teknosa linkini gönderdim bir problem olması durumunda konuşacağım kişi teknosa, yani kıyas yaptığım firma benim teknosa oraya göre nerdeyse yarı fiyatına yazdım ürünü serbest piyasada ne almak istediğine sen karar verirsin neye güveneceğine alma koşulunun ne olduğuna bunlara saygı duyuyorum ama ne yazıkki yazdığım fiyattan memnun değilsin galiba :( çözüm basit trendyoldan o linkten alabilirsin ve ben buna gücenmem :)

BabaVoss7

80+ Silver
Teknoloji olarak bence dualsnse dah iyi. Yazılım olaraksa xbox. Ergonomi olarak xbox yine. Hangisi daha ucuzsa onu al bence. Ben aldığımda dualsense ucuzdu. Dokunmatik filan fareyle upraşmadan yattığım yerde kullanıyosun filan iyi oluyo misal. Triggerda da araç kullanıyodam ona göre ayarlıyom zevkli oluyo bi tık

Top Bottom