Sizce 9080XT gelecek mi ?

TDP değerini merak ediyorum güncel olarak elime geçen tüm 9070 XT lerde 400W zorladım hatta pulse modelde ani fırlama ile 450W gördüm.
nitroyla 427w gördüm adrenalin üzerinde :D oyun hogwarts legacy konum okulun ortasındaki çeşmenin olduğu açık ormanlık alan

Yani gelmez de diyemiyorum gelir de.
Nvidia 6000 serisini ertelemiş deniyor.
Eğer doğruysa AMD 5080'i geçecek bir kart yapabilir.
Ama Nvidia 6000 serisini duyurursa AMD 9080xt demek yerine bambaşka bir yeni bir seri de kullanabilir.
10070xt dicektim de çok uzun geldi :D.
Belki sıfırdan 1070xt falan derler.
rx 580 remake falan görürüz xd müthiş.

nitroyla 427w gördüm adrenalin üzerinde :D oyun hogwarts legacy konum okulun ortasındaki çeşmenin olduğu açık ormanlık alan
minimum 3x8 pin olmalı diğer türlü 12vhpwr olursa eriyeceği muhakkak ortada

9000 serisi ve wattman mı?

Bi zahmet kanıt falanda bıraksaydınız hocam 9000 serisini 2017 nin rx 500 serisiyle bir tutmakta ne biliyim
Wattmanın ne olduğunu bile bilmiyorlar çok uğraşma :D

Wattmanın ne olduğunu bile bilmiyorlar çok uğraşma :D

Bu forum çok atıyor hocam onu anladık. Bilgisizlik resmen hat safada burada. Ama hani atmanında bi üsturubu vardır ya bunlar onu bile beceremiyor (bazı üyelerimiz bilgili onlara sözüm yok)

Geçenlerde adam b450 chipsetli anakartta ryzen 3000 işlemci çalıştırıyor ve bi sorun yaşamıştı konu açmış. Forumdan birisi adama “ramlerde expo açtınız ya ondan açılması 2-3 dakika uzun sürer” yazmıştı 🤦‍♂️🤦‍♂️

Şaka gibi adam konu sahibinin yazdığı donanımlardan bile bi haber exponun nerde neyde olduğunu bilmiyor daha

Normalde tiktok kullanmıyorum ama wattman sorunlarını araştırınca denk geldi iyi günler

“Araştırınca”

Amd ekran kartı kullanacağımı düşünmüyorum ama neredeyse 7-8 senelik önceki bir sorunu araştırmaya çalışıp bir tiktok videosuyla kanıtlamaya çalışmak ilginçmiş. Çamur atmaya hiç gerek yok. Nvidia siyah ekran yazsanız tomarca sorun çıkar ama 9000 serisi wattman yazınca yabancı bir kaynak bile koyamamış olmanız wattman sorunu olmadığını gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben giremiyorum psu detayı verilmiş mi ?

Hayır verilmemiş

“Araştırınca”

Amd ekran kartı kullanacağımı düşünmüyorum ama neredeyse 7-8 senelik önceki bir sorunu araştırmaya çalışıp bir tiktok videosuyla kanıtlamaya çalışmak ilginçmiş. Çamur atmaya hiç gerek yok. Nvidia siyah ekran yazsanız tomarca sorun çıkar ama 9000 serisi wattman yazınca yabancı bir kaynak bile koyamamış olmanız wattman sorunu olmadığını gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır verilmemiş
Muhtemelen 650-750w dandik bir psu ile 9070xt gibi bir kartı çalıştırmaya çalışmış başına da bu gelmiş.

Geri