erdinccetin73
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Erdinç
Arkadaşlar selamlar. Şuan Şırnak ta askerlik vazifemi yerine getirmekteyim ve 40 günüm kaldı. 8 yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşım başka bir şehirde okuyor ve bugün görüştüğümde yeni arkadaşlar edindiğini ama sadece 1 tanesi ile samimi arkadaş olduğunu söyledi. Arkadaşlıklarının nasıl başladığını dinlediğimde bana okulda voleybol oynarken tanıştıklarını ve sonra çocuğun ona sosyal medyadan yazdığını arkadaş olduklarını belirtti. Yüz yüze görüşüp görüşmediğini sorduğumda bana 2 kez arkadaşlarlayken 1 kez tek başıma yürüyordum geleyimmi dedi ve geldi dertlerini anlattı askerde aldatıldığından ailesinden felan bahsettiğini söyledi. Ben kendisine bu durumun pek hoş olmadığını 1 haftadir sosyal medyadan tanıştığı bir kişiyle böyle yakın arkadaş olmasını hoş bulmadığımı belirttim. Çocuğun çok iyi biri olduğunu felan söyledi ben kendisine 1 haftadır tanıdığı biri hakkında emin konuşmamasını söyledim. Ayrıca askerde böyle bir şey başına gelmiş ise sevgilisi askerde olan bir kız ile bu şekilde görüşmesinin askerdeki sevgilisi tarafından yanlış anlaşılabileceğini düşünürdü. Eğer gerçekten iyi ve mantık sahibi biri olsaydı dedim. Yani durumu hoş karşılamadığımı belirttim. Huzursuzum,saatlerdir içim içimi yiyor. Sizlere anlatmak istedim dostlar.