Neler Yeni

Sizce alınır mı ? Fellicon mekanik klavye

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Ucuz mekanik klavyeler her zaman sorunludur switchleri filan bozuluyor.ben gamepower ogre rainbow almıştım 3 ay sonra bozulmuştu. Mekanik kalvye alınıcaksa kaliteli markadan almak lazım ve biraz pahalı olması lazım.
tamam burda biraz abartmışım ama ucuz ürünün bozulma ihtimali daha fazla amazon yorumlarında adam e veya w basınca ikisine birden basıyor diyo ucuz klavyelerde bazen böyle sıkıntılar oluyor. Kaliteli klavyelerde pek karşılaşmazsın bunu demek istedim hemen raporlamış.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Sende olmadı diye onda olmucak diye bişi yok
tabii ki yok. ama o "Ucuz mekanik klavyeler her zaman sorunludur" demiş. farkındaysan ben ucuz mekanik klavyeler her zaman iyidir demiyorum

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
tabii ki yok. ama o "Ucuz mekanik klavyeler her zaman sorunludur" demiş. farkındaysan ben ucuz mekanik klavyeler her zaman iyidir demiyorum
tamam abarttım dedim ya ne uzatıyosun bide raporlamışsınız

Xarun

80+
270tl para değil aga ben de 2 gün önce aldım aynı ürünü.Beğenmezsem iade bile etmem durur kenarda.

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
hayır hocam kaliteli değil
olum bilip bilmeden konuşmayın şu konularda insanları yanlış bilgilendirmeyin kullandın mı konuşuyon burda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ucuz mekanik klavyeler her zaman sorunludur switchleri filan bozuluyor.ben gamepower ogre rainbow almıştım 3 ay sonra bozulmuştu. Mekanik kalvye alınıcaksa kaliteli markadan almak lazım ve biraz pahalı olması lazım.
saber rgb blue switch kullanıyorum uzun süredir hiçbir sorun yaşamadım bilip bilmeden konuşmayın agam insanları yanlış bilgilendirmeyin ogrenin yenileri kronik sorunlu sadece

270TL'ye alınır hocam.

Farklı modelleri var 1000TL'lik modelde var onlar kaliteli oluyor.
270TL'ye göre 10 numara bu da kaliteli bu arada tabi 1K liralık olanlarla arasında fark olacak bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
saber rgb blue switch kullanıyorum uzun süredir hiçbir sorun yaşamadım bilip bilmeden konuşmayın agam insanları yanlış bilgilendirmeyin ogrenin yenileri kronik sorunlu sadece
son yazdıklarımı okumadın heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
olum bilip bilmeden konuşmayın şu konularda insanları yanlış bilgilendirmeyin kullandın mı konuşuyon burda

270TL'ye göre 10 numara bu da kaliteli bu arada tabi 1K liralık olanlarla arasında fark olacak bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez
mekanik klavye üreten en iyi markalardan demişsin asıl senin bilgin yok hocam

Top Bottom