Sizce Amd mi Nvidiamı ?

Ben de 16-18 ay rx 6600 kullandım hiç driver wattman sorunu yaşamadım ama senin, benim yaşamamış olmamız vu sorunun var olmadığı anlamına gelmiyor. Bu kadar izole yaşama, etrafına bak
hocam su cevabı tam okuyun gözünüzü seviyim

Nvidia ya mı geçtin
Evet. Sistemim imzada, rx 6600den 4060a geçtim. Dlss bile başlı başına çok iyi bişey. Rtx ve frame generationa girmiyorum bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam su cevabı tam okuyun gözünüzü seviyim
Tam okudum zaten. Evet dlss, fg, rtx ile nvidia amdnin önünde. Ama sen orda driver dedin sana driver üzerinden wattman üzerinden konuştum

Alacağım bilgisayarda hanisi takılı olacak bilemiyorum hem performans hem uzun ömür istiyorum sizce hangisi

Nvidia

Ramleri de ışıklı YAP 186 lira farka hem 3600MHz.

Driver sorunu yok.
AMD'de eskisi kadar driver sorunu olmuyor hocam önyargıları bırakmanızı tavsiye ederim.

Amd öneririm bende hem işlemci hem ekran kartı amd kullanıyorum

Ekran kartında nvidia knk 6600xt kullandım 6900xt kullandım ilk ekran kartım gtx 1660ti dı ama nvidia daha iyi.

AMD'de eskisi kadar driver sorunu olmuyor hocam önyargıları bırakmanızı tavsiye ederim.
Ön yargı kır bende kırdım RX 5700 Aldım RX 6000 serisinde bile sorun olabiliyor sende olmaz başkalarında olur.

Alacağım bilgisayarda hanisi takılı olacak bilemiyorum hem performans hem uzun ömür istiyorum sizce hangisi

Rx6700 daha güçlü olabilir ama ben Rtx 4060 alırdım hem Driver sorunu yok kafa rahat ve ileride satmak istediğinde güzel fiyatan satabiliyorsun ben Rtx 2060 süperi 4k ya aldım kaç yıl oldu çıkalı öyle düşün.

ben bilgisayarı sadece oyun için kullanmıyorum, ve nvidia nın sağladığı imkanlar daha iyi.

ben bilgisayarı sadece oyun için kullanmıyorum, ve nvidia nın sağladığı imkanlar daha iyi.
destekleri ve kendi programları. Yapay zekayı entegre işini ilerlettiler baya.

3 aydır. Ryzen 5 5600 ve 6700 xt sistem kullanıyorum. Windows 11 ile bir sorun yok. Yağ gibi akıyor oyunlar. Ama Nvidia almayı çok istiyorsan 4060 yerine 4070 öneririm. Nedeni şu ilerde 2k oynamak istersen vram yüzünden oynayamassın ve bazı oyunlar da 1080p de grafik kısmak zorunda kalabilirsin.
Şüan hata almıyorum 6700 xt ile. Windows 11 kullandığım için direcxt 12 kullanan oyunlarda fps artışı sağladım gözlemledığim kadar . Ultra ayarlarda hepsi rahat 100-200 arası fps veriyor.

Geri