Sizce Ankaradaki Hangi Meslek Lisesine Gitmeliyim ?

Lyrox1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Selam şu an Van'da ikamet ediyorum Ankara'ya taşınacağım şu an Van'da meslek lisesindeyim ankaradada meslek lisesine gideceğim sizce hangi meslek lisesine gitmeliyim 4 tane okul kabul ediyor beni bu okullar kabul ediyor.

Diğer okullara baktığımda taban puanım yetmiyor LGS'den 290 almıştım kontejanlarına baktığımda 14 15 tane boş kontejan bulunuyur acaba dilekçe vererek veya bir yere başvuru yaparak gidebilir miyim ayrıca böyle bir şey varmış puanın yetmese bile evin o okula yakınsa gidebiliyormuşsun müdür yardımcısından duymuştum sizce ne yapmalıyım önerdiğiniz okul hangisidir bölümüm ATP bilişim teknolojileri alanı veya resimdeki okullardan hangisine gitmeliyim şimdiden teşekkürler.

Gazi meslekte uçak bakım okuyordum eskiden, sen hangi bölüm için gitmeyi planlıyorsun oraya?

O bölümü bilmem de benim bölüm 30 kişilikti ve her sene ilk 15'e iş garantisi vardı.
Okulun çevresinde pek bir şey yok, keko fırlamalar da var diğer bölümlerde.
Yalnız trenden inince biraz yürümen gerekir ters bir konumda.

Teknopark daha nitelikli aralarinda borsa istanbul biraz daha kotu, garson otel calisani yetistiriyorlar.

Selam şu an Van'da ikamet ediyorum Ankara'ya taşınacağım şu an Van'da meslek lisesindeyim ankaradada meslek lisesine gideceğim sizce hangi meslek lisesine gitmeliyim 4 tane okul kabul ediyor beni bu okullar kabul ediyor.

Diğer okullara baktığımda taban puanım yetmiyor LGS'den 290 almıştım kontejanlarına baktığımda 14 15 tane boş kontejan bulunuyur acaba dilekçe vererek veya bir yere başvuru yaparak gidebilir miyim ayrıca böyle bir şey varmış puanın yetmese bile evin o okula yakınsa gidebiliyormuşsun müdür yardımcısından duymuştum sizce ne yapmalıyım önerdiğiniz okul hangisidir bölümüm ATP bilişim teknolojileri alanı veya resimdeki okullardan hangisine gitmeliyim şimdiden teşekkürler.
konudan bağımsız abidinpaşa mesleki ve teknik anadolu lisesine girmiştim lise sayesinde erasmus ile avrupaya staja çıkmıştık umarım sana da o okullarda denk gelir

Hangi bölümü okumak istiyorsun + hangisi daha iyi.
Bu 2sinin cevabına göre yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,043
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri