Neler Yeni

Sizce Atatürk'ün eksileri?

Dušan Tadić

80+ Silver
Elbette her insanın yapabileceği gibi Atatürk'ün de zamanında yaptığı hatalar olmuştur. Lütfen size göre yapılan hataları aşağıya yazın.
Lütfen sadece hataları ve yanlış yapılan işleri yazın, eğer doğruları yazacak olursanız bu konu bitmez çünkü.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
cemaatçileri, tarikatçıları, isyancıları ve dini kullanıp milli mücadeleye karşı çıkıp ülkeyi soyup soğana çevirenlerin hepsini asmadı bu yüzden günümüzde bu sıkıntılar halen devam etmekte.
Osmanlının yıkılış sebebini kökünden kazıyamadık.
NOT: Kendi yorumum kendi düşüncemi belirtir ister eleştirin ister saygı duyun.
NOT2: Görsel gerçeği temsil etmemektedir, Atatürk'ün söyleyip söylemediği belli değildir sadece gerçekten olacakları belirtmektedir.

IMG_20230318_211913.jpg

Son düzenleme:

JSezar

80+ Silver
musulu alamaması.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,577
İsim
uwu
Çok içmesi. İçmeseydi belki de şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk...
Sana bişi dicem sadece sakin kafayla oku
Temin yarısı sigarə ve əlkol kullanıyor bu sadece kendine yapmış günümüzde bile gençler küçüklerine sıgara içmeyi gösteriyor yani bu içti diyemi hatalı o kadar savaş kazanmış okadar yatırım yapmış ama açtığı fabrika yatak fabrikasına çevirildiği için sonrakini eleştırmek daha mantıklı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,577
İsim
uwu
musulu alamaması.
Knk atamız biraz daha yaşasaydı emin ol rusyayı alırdı ama borç ödemekten sanayıleşmeden biraz kısılmış ve yapılan sanayi adımları(uçak fabrikası fln) yatak fabrikasına çevirilmiş olması flnda filanda

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sana bişi dicem sadece sakin kafayla oku
Temin yarısı sigarə ve əlkol kullanıyor bu sadece kendine yapmış günümüzde bile gençler küçüklerine sıgara içmeyi gösteriyor yani bu içti diyemi hatalı o kadar savaş kazanmış okadar yatırım yapmış ama açtığı fabrika yatak fabrikasına çevirildiği için sonrakini eleştırmek daha mantıklı
Ben yaptıklarına laf etmiyorum kimse edemez de. Günde 1 litre rakı bitiriyor diyor Celal Şengör. O dönemde bu kadar savaşın içinden çıkması ve ülkemizi kurup yenilikler yapması psikolojik açıdan sağlam kalması çok zor. Ben sadece bu kadar içmeseydi ülkemiz cok farklı yerlerde olurdu diyorum. Kendisi çok zeki bir liderdir. Huzur içinde uyusun...

Top Bottom