Sizce bana geri donermi

kerimcan

80+
Reaksiyon skoru
8
Cok seviyoruz birbirimizi ama ayrildi bende seni seviyorum ama iliski istemiyorum diyor kafasi dolu iliskideyken garip hissediyorum iyi hissetmiyorum diyor zamana ihtiyacim var diyor cidden seviyorum ama olmuyor diyor insta hesaplarini falan hep dondurdu garip bi modda sizce geri donermi

Dönebilir ama sen bir hamle yapma o cidden seviyorsa konuşur eninde sonunda.

Cok seviyoruz birbirimizi ama ayrildi bende seni seviyorum ama iliski istemiyorum diyor kafasi dolu iliskideyken garip hissediyorum iyi hissetmiyorum diyor zamana ihtiyacim var diyor cidden seviyorum ama olmuyor diyor insta hesaplarini falan hep dondurdu garip bi modda sizce geri donermi
Sessiz kal otur ve onun geri dönmesini bekle

zaman ver dostum onun kafasını bilemezsin ne yaşadığını psikolojisini..

genelde böyle diyenler 1 hafta sonra başka biriyle sevgili oluyor ama sizin ki dediğiniz gibi çıkar umarım tekrar birlikte olursunuz

Böyle söyleyipte aldatılmadığım veya aldatmadığım bir ilişki olmadı. 😂😂 Diğer ilişkisi iyi gittiğinde hafiften yol verir, diğer ilişkiye kesin kanaat getirdiğinde seni bir daha istemez, bağı yavaş yavaş koparır böyle insanlar. Kendimden biliyorum. 😂 Yedek ilişki kenarda tutmak iyidir mantığında olmak bunu gerektirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri