Marshal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 2,431
Kesinlikle vardır. Daha ne biliyoruz ki evren hakkında?Belkide keşfetmediğimiz kanunlar vardır ?
Kesinlikle vardır. Daha ne biliyoruz ki evren hakkında?Belkide keşfetmediğimiz kanunlar vardır ?
Benim aklımda çok deli sorular var.Kesinlikle vardır. Daha ne biliyoruz ki evren hakkında?
Sorular bitmez. Sürekli yeni bir şey keşfediliyor ve her yeni bir keşif başka bir soruyu doğuruyor. Soru olmadan yeni keşifler olmaz zaten.Benim aklımda çok deli sorular var.
Beyaz ışık demekki ak delik abi başka ne olacakBu teori bilim insanlarının bir ara gök yüzünde çok uzakta çok parlak bir ışık görmesi ile ortaya atılıyor. Quasar desen değil,nötron yıldızı desen değil, geriye ak delik kalıyor ki bence mantıklı
Kara deligin içine çektiklerini başka bir evrene ya da ayni evrenin içine attığı düşünülüyor ama Stephen hawking a göre gerçek değillerbeyaz delikte ne var
Bence karadelik içine çekip sıkıştırarak yok ediyor,beyaz delikte yaklaşan cisimleri ışık hızında uzaklaştırarak dağıtıyor.Kara deligin içine çektiklerini başka bir evrene ya da ayni evrenin içine attığı düşünülüyor ama Stephen hawking a göre gerçek değiller
Şıkıştırarak atomları parçalıyor olabilir karadelikler.Maddenin sakımı kanunu çöp olur o zaman. Yani hiçbir madde vardan yok, yoktan var olamaz kanunu.
bu yüzden ronaldoKara deligin içine çektiklerini başka bir evrene ya da ayni evrenin içine attığı düşünülüyor ama Stephen hawking a göre gerçek değiller
Çoklu evren teorisine göre evrenlerin kanunları birbirinden farklı mı aynı mı ?Öyle bir şey varsa çoklu evren teorisinin de temellerini atıyor olmalı bence ayrıca kardelenler bir cisim degilmi kendilerine çekiyorlar cisim ve ışıkları yani ben öyle biliyorum
Bence öyle değil şöyleki kara delik bir boyuta açılan kapılar değil bir cisim dir kara olmasının sebebi ise kendisine çekilen cisimlerin ışıklarını bize yansıtmamaktadır ayrıca kardeşliğin etrafındaki görünen ışıklar karadeligin arkasından gelen ışınları bükerek bize iletmesi nin sebebidir yani kara delik bir boyuta açılmaz o son gördüğünüz dibe çöken ve deliğe benzeyen boşluklar var ya onlar yer çekimi diye biliyorum bir delik değil bu aslında çelişkili bir konu kesin bir şey yo, Einstein olduğunu var sayıyor Hawking ise olmadığını bana sorarsanız yok çünkü mantığa sığmıyor gibi ama belkide tam araştırmadığım için mantıgıma sığdıramıyorumBence karadelik içine çekip sıkıştırarak yok ediyor,beyaz delikte yaklaşan cisimleri ışık hızında uzaklaştırarak dağıtıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şıkıştırarak atomları parçalıyor olabilir karadelikler.