Sizce bir kıza ne yazılmalı

Benim soyumu devam ettirecek bebekleri dünyaya getirmeye hazırmısın? Yazabilirsin.

Cevabında - Soyun kurusun. yazarsa seni net seviyordur.

sana st üstünden yürüyecektim de st atmıyorsun bir kapı aç insana olmaz böyle / yazılabilir
kız seni beğendiyse çok da ağzının laf yapmsaına gerek yok ben genelde girişi doğaçlama yaparım gerisi kendiliğinden gelir
👍🏻✍🏻

Stalker mısın kardeşim sanane eğleniyorum
1751955037091.webp

Bir kız var diyelim st çok atmıyor ne yazardınız?
selam güzellik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavuk pilavci fotoğrafı at. Sonra " valla pipimi atmadım" yaz. Ztn meraktan kesin acicaktir fotoyu. Sana geri döndüğünde " korkuttun beni " vs gibi bir şey yazar muhtmeelen. Tavuk pilav yemeye gidelim mi dersin. Ordan sonrası sana kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada uzun zamandır kullandığım bi taktiktir. %99 işe yarıyor
denicem

Tavuk pilavci fotoğrafı at. Sonra " valla pipimi atmadım" yaz. Ztn meraktan kesin acicaktir fotoyu. Sana geri döndüğünde " korkuttun beni " vs gibi bir şey yazar muhtmeelen. Tavuk pilav yemeye gidelim mi dersin. Ordan sonrası sana kalmış.
Taciz suçlamasıyla tutuklanınca girdiğim haller

tamam o zaman her kadına fotoğraf atıp "çükümü göndermedim" yazalım speedrun yapalım hatta gözaltına alınmak için.
Belki şikayette bulunabilirler. Ama bunu şikayet etme potansiyeline sahip birisinden ztn sana hayır gelmez. Demek istediğim buydu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,271
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri