Neler Yeni

Sizce boyle yapsam bir şey olur mu

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
O kadar video izledim yine işlemciden çok korkuyorum
valla ben şunu anladın donanımda beyaz eşya gibi şansın varsa iyisi denk geliyor komşunun çamaşır makinesinin birebir aynısın alırsında onunki daha iyi yıkar ya aynı mantık
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan teknosa gibi mağazalar yapmaz ama güvendiğin bir bilgisayarcıya yapğtırabilirsin

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
valla ben şunu anladın donanımda beyaz eşya gibi şansın varsa iyisi denk geliyor komşunun çamaşır makinesinin birebir aynısın alırsında onunki daha iyi yıkar ya aynı mantık
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan teknosa gibi mağazalar yapmaz ama güvendiğin bir bilgisayarcıya yapğtırabilirsin
Aynen kardeşim bende onu demek istedim. markalı mağazalar yapmaz ama bilgisayarcı olsun, bu montaj işleriyle kendine büro vs. açan adam her türlü yapar parasıyla. Diğer mağazalar bim poşeti ile a101e girmek gibi sanar.

TheViola

80+
Firmaya bağlı yapıp yapmaması,eğer yaparsada güzel bir ücret çıkartıyor. Kendiniz toplamayı düşünün o kadar zor bir şey değil hem eğlenceli hem öğretici olur.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Diyelim işlemci a sitesinden ekran kartı ni b sitesinden anakarti c sitesinden aldınız ve diğer parçaları şehrinizdeki x mağazasından alıp orda montaj yaptırırsanız belirledikleri ücret karşılığında her hangi bir sorun teşkil eder mi
Yapmazlar

Top Bottom