.RBO.
80+ Silver
aga bende 13 yaşın da 1.80 imKapatıyorum boy.exe şeysini bi sn (!)
aga bende 13 yaşın da 1.80 imKapatıyorum boy.exe şeysini bi sn (!)
(30 gün sonra 16 olacağım.) 1.74 felanımBiraz boy uzun sende
15,5 Yaşındayım 1.70 ancayım.
17 yaş 1,85 im sen biraz uzunsun sanki14 yaşımdayım ve boyum 1.85'e yaklaşıyor boy uzatacak herhangi bir şey yapmadım normal şekilde yemek yiyorum. Kilom 77.3
Sizce normalmi ? Sağlıklımıyım ?
Babam annem dedem falan anne tarafında en uzun boylu benim.
Foruma slenderman üye olmuş oha.14 yaşımdayım ve boyum 1.85'e yaklaşıyor boy uzatacak herhangi bir şey yapmadım normal şekilde yemek yiyorum. Kilom 77.3
Hocam hastalık olmamalı bence ya tabi babanız doktor bilemem ama sorun olsaydı şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum.babam hastalık dedi bence bi doktora git
ben minnak bir şeyim o zaman 2007 liyim boy 1.70 oldu olcak 1.67 16.814 yaşımdayım ve boyum 1.85'e yaklaşıyor boy uzatacak herhangi bir şey yapmadım normal şekilde yemek yiyorum. Kilom 77.3
Bir önemi yoktur herhalde sağlıklı beslen, kambur olma.14 yaşımdayım ve boyum 1.85'e yaklaşıyor boy uzatacak herhangi bir şey yapmadım normal şekilde yemek yiyorum. Kilom 77.3
Hocam bence bi hastalık sorun vb. bişey yok fiziğiniz yerinde hiç kafana takma.Ne alaka yaw
14 yaşımdayım ve boyum 1.85'e yaklaşıyor boy uzatacak herhangi bir şey yapmadım normal şekilde yemek yiyorum. Kilom 77.3
Yeni nesile bak dinazor olarak geliyor ben o yaşta 1.55 filandım hahahha14 yaşımdayım ve boyum 1.85'e yaklaşıyor boy uzatacak herhangi bir şey yapmadım normal şekilde yemek yiyorum. Kilom 77.3