ahmettt 12
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
bütçe nedir?Yazılım için kullanacağım
Acer aspire 5
![]()
casper nirvana x600
![]()
sizce hangisi tam yükseltme yaparım casper nirvanada 32 ye tamlarım rami
23k.bütçe nedir?
Oyun oynamayı sevmiyorumReis sen nabıyon bu laptoplar ne
Al bir tane gaming laptop devam et. İleride oyun oynarsın, büyük programlar çalıştırmak zorunda kalırsın işine yarar.
Linki koydum ben onu 32 tamlayıp birde 1tb m2ssd alıcamNirvana gibi duruyor ama daha az bilgi paylaşılmış.
23k.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun oynamayı sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linki koydum ben onu 32 tamlayıp birde 1tb m2ssd alıcam
Reis bu daha kötü özellik bakımında.n Caspere göre avantajı nedir açıklarmısınHUAWEI MateBook D 14 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
HUAWEI MateBook D 14 2024, yüksek konfor ile performansın uyumunu yansıtır 13 Nesil i5 işlemci, 16 512 GB bellek Metaline Anten teknolojisi ile verimliliğinizi yükseltecek.consumer.huawei.com
panel, kalite özellik, ,güncellik, ayrıca daha şık duruyor.Reis bu daha kötü özellik bakımında.n Caspere göre avantajı nedir açıklarmısın
Ben daha önceden huawei matebook kullanmışrım ve 1 yıl içerisinde bozulmuştu garantisi bir şey yapmamıştı o yüzden tercih etmiyorum daha çok bide size sorayım dedimpanel, kalite özellik,güncellik ayrıca daha şık duruyor.
huawei matebook daha mantıklı ama casper nirvana yerine daha mantıklı modeller var yardımcı olurlar.Ben daha önceden huawei matebook kullanmışrım ve 1 yıl içerisinde bozulmuştu garantisi bir şey yapmamıştı o yüzden tercih etmiyorum daha çok bide size sorayım dedim
Teşekürlerhuawei matebook daha mantıklı ama casper nirvana yerine daha mantıklı modeller var yardımcı olurlar.
Teşekürler