Sizce bu klavye nasıl?

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,348
Bu klavye hakkında bilgisi olan var mı dün bir video da gördüm hoşuma gitti yorumlarıda iyidi satın aldım, sizin düşünceleriniz nelerdir?

Ürün: Red Switch
Ben de kullanıyorum çok iyi pişman olmazsın

Ben de kullanıyorum çok iyi pişman olmazsın
Ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi bir problem yaşadınız mı veya sizi rahatsız eden bir durum oldu mu?
Oyun performansı nasıl uzun kullanımda yoruyor mu,
Aldıktan sonra yapmam gereken bir ayar var mı

Ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi bir problem yaşadınız mı veya sizi rahatsız eden bir durum oldu mu?
Oyun performansı nasıl uzun kullanımda yoruyor mu,
Aldıktan sonra yapmam gereken bir ayar var mı
Hocam kasım ayından beri kullanıyorum alışması 1 ayımı aldı oyun oynarken geçikme felan gibi bir sıkıntısı yok uzun kullanımda da yormuyor , yapabileceğiniz bir ayar yok ama software si aşırı iyi hem çok kolay hem de renkleri çok güzel özelleştirebiliyorsunuz

Hocam kasım ayından beri kullanıyorum alışması 1 ayımı aldı oyun oynarken geçikme felan gibi bir sıkıntısı yok uzun kullanımda da yormuyor , yapabileceğiniz bir ayar yok ama software si aşırı iyi hem çok kolay hem de renkleri çok güzel özelleştirebiliyorsunuz
Anladım, teşekkürler :peepokalp:

1000226778.webp
1000226780.webp

Hocam diğer klavyelerde var mıdır bilmiyorum ama değişik renkler de yapabiliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri