Aniden mi başladı bu sorun?Arkadaslar ramlerim biri farklı biri farklı oyun oynarken masaüstüne falanda atıyor sizce sebebi ne olabilir. googlede görüntü bozuk.
Şuan takılı olan RAM'le aldığın RAM'i marka model atabilir misin?yok yeni xpg ram alinca basladi
denedim her türlü sorun yapiyor anakartım a320mk işlemcim ryzen5 4500Kingstonu çıkarıp sorun olup olmayacağını bir dene hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartın ve işlemcin nedir bu arada hocam?
denedim her türlü sorun yapiyor anakartım a320mk işlemcim ryzen5 4500
bir de ben sıfırdenedim her türlü sorun yapiyor anakartım a320mk işlemcim ryzen5 4500
bir de işlemciyi yeni değiştirdm işlemciden kaynaklı olabilir mi?Kingstonu çıkarıp sorun olup olmayacağını bir dene hocam.
Anakartın ve işlemcin nedir bu arada hocam?
anladim hocam ne önerirsinizGrafik problemi aslında ramden ziyade ekran kartından olur ama apu da değil eğer sadece o ramle oluyorsa sıkıntı ramdedir hocam olasılıkları denemek lazım, geçmiş olsun
RAM'den kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. XMP'yi kapatıp RAM'i memtest86 testine sokabilir misin?denedim her türlü sorun yapiyor anakartım a320mk işlemcim ryzen5 4500
bir de ben sıfır
bir de işlemciyi yeni değiştirdm işlemciden kaynaklı olabilir mi?
Rami garantiye gönderebilirsin veya aldığın yerden değişim isteyebilirsin. Amazondan aldığım ramler donma yapıyordu bende onlar da xpg idianladim hocam ne önerirsiniz
Manuel olarak frekans yükseltmedin dimi?xmp kapalı