Neler Yeni

Sizce bu parçalar ne kadar eder???

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar şimdi Yeni PC Almayı düşünüyorum bu yüzden şuanki bilgisayarımdaki para edebileceğini düşündüğüm parçaları satmaya karar verdim bu sayede alacağım yeni PC için bütçemi biraz artırabileyim.

-Sizce bu parçaları kaça Satabilirim

-Ryzen 7 3800X
-BioStar X570GTA
-256GB SSD
-DDR4 16GB 3200Mhz. 2X8GB Ram (soğutma blokları yok)

-Parça Parça fiyatlarını söylerseniz daha iyi olur

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berat Taşçı
Parça parça fiyat verebilmek için parçaların daha detaylı bilgisi gerkeir. Ama bana kalırsa ben parça parça değilde hazır sistem halinde ise direk satılmasını öneririm

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parça parça fiyat verebilmek için parçaların daha detaylı bilgisi gerkeir. Ama bana kalırsa ben parça parça değilde hazır sistem halinde ise direk satılmasını öneririm
Hazır sistem halinde değil Kasasını 3 fanlı RTX 4090 sıcağak Kadar büyük olduğu için ve ARGB Olduğu için yeni alacağım kasada kullanıcağım PSU'suda bozuk ve son olarak ekran krtıda para etmeyecek bir kart o yüzden parça parça çalışan parçalarını satmak daha mantıklı ve Özelliklerine gelince İşlemci ile Anakartının özelliklerini internete yazdığınızda bulabiliyorsunuz boşa destan gibi yazmaya gerek yok Rami zaten yazdım M.2 SSD'ye gelince Okuma ve yazma hızlarını hatırlamıyorum ve kadayı açıp bakmaya üşendim ama zaten çok yüksek değerler değil normal degerler.

Son düzenleme:
Top Bottom