Neler Yeni

sizce bu ps4 alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
ilanı eski

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yun-konsolu-7.51-versiyon-ps4-919535371/detay
kırıp oynayacağım ve cihazı almaya gittiğimde nelere dikkat etmeliyim
kırıp oynayacağım derken heralde kırık oyun yüklemeyi kastettin?

kırık oyun yükleme arakdaşımın mis gibi pS4 prosu vardı kırık oyun yükledi biraz, sonra ps yi kapatınca açması 2 saat sürüyodu yada açılmıyodu açılması için çalışırken fişten çekmek gerekiyodu ve ps4 sürekli depolama arızası hatası veriyordu bence kesinlikle kırık oyun yükleme benimde ps4 üm var içinde bir sürü oyun var al bi ps plus yıllık 240 tl ben aldım ayda2 oyun kaliteli oyunlarda geliyor kırık oyun yükleme riski bence alma

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kırıp oynayacağım derken heralde kırık oyun yüklemeyi kastettin?

kırık oyun yükleme arakdaşımın mis gibi pS4 prosu vardı kırık oyun yükledi biraz, sonra ps yi kapatınca açması 2 saat sürüyodu yada açılmıyodu açılması için çalışırken fişten çekmek gerekiyodu ve ps4 sürekli depolama arızası hatası veriyordu bence kesinlikle kırık oyun yükleme benimde ps4 üm var içinde bir sürü oyun var al bi ps plus yıllık 240 TL ben aldım ayda2 oyun kaliteli oyunlarda geliyor kırık oyun yükleme riski bence alma
hocam tavsiyeni dikkate aldım ve böyle bir cihaz buldum
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ation-4-mat-kasa-plus-25-oyun-969647728/detay
pek bilgim olmadığı için buraya sorayım dedim psn hesabı verilecektir diyor bu oyunları oynamak için bir üyelik vb ödeme yapacak mıyım?
biraz araştırdım ve yanlış anlamadıysam buradaki online oyunları oynamak için ps plus üyeliği almam gerekiyor
eğer yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim ve sence bu konsol alınır mı?

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
hocam tavsiyeni dikkate aldım ve böyle bir cihaz buldum
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ation-4-mat-kasa-plus-25-oyun-969647728/detay
pek bilgim olmadığı için buraya sorayım dedim psn hesabı verilecektir diyor bu oyunları oynamak için bir üyelik vb ödeme yapacak mıyım?
biraz araştırdım ve yanlış anlamadıysam buradaki online oyunları oynamak için ps plus üyeliği almam gerekiyor
eğer yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim ve sence bu konsol alınır mı?
Ps üyeliği sadece online oyunları online serverlarda oynamak içindir.

yani: battlefield 5'e sahipsin, hikayeyi oynarsın ama online oynayamazsın eğer üyeliğin yoksa.
ayrıca ps üyeliği sayesinde avantajlı indirimler ve aylık 2-3 oyun hediyesine sahip olabilirsin
not: bedava verilen oyunları yalnız üyelik süresince oynayabilirsin.

kendi yorumum: bence o kasa alınmaz. diskli modeller bulursan diskli olanları tercih etmen daha güvenli ve mantıklı olacaktır.

diskli oyunun avantajları: ileride paraya dönüştürebilme
hesap gibi email şifre olayları olmadığından elinden uçup gitme gibi olayları olmayacaktır.

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps üyeliği sadece online oyunları online serverlarda oynamak içindir.

yani: battlefield 5'e sahipsin, hikayeyi oynarsın ama online oynayamazsın eğer üyeliğin yoksa.
ayrıca ps üyeliği sayesinde avantajlı indirimler ve aylık 2-3 oyun hediyesine sahip olabilirsin
not: bedava verilen oyunları yalnız üyelik süresince oynayabilirsin.

kendi yorumum: bence o kasa alınmaz. diskli modeller bulursan diskli olanları tercih etmen daha güvenli ve mantıklı olacaktır.

diskli oyunun avantajları: ileride paraya dönüştürebilme
hesap gibi email şifre olayları olmadığından elinden uçup gitme gibi olayları olmayacaktır.
hocam parlak kasa ve mat kasa arasında fark var mıdır

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
hocam sizden rica etsem Ankara da 2500 TL bütçe ile güzel bir cihaz linki atabilir misin
bilirsin ps4 slim diye bi ps4 modelide var.

benim bi arkadaşımda var minecraftta chunkları fulleyince normale göre birazcık çok az kasmaya başladığını söyledi , bendede normal ps4 var (ps4 fat diye geçiyor model olarak) ben chunkları fulleyip kenar yumuşatmayıda 8-16 yapınca hiç kasmıyor yani kasmıyor derken kenar yumuşatmayı 16 yapınca yine çok az kasıyor

yani bildiğim kadarı ile PS4 SLİM modelleri daha az performansa sahip galiba

N0XI

80+ Bronze

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler

N0XI

80+ Bronze
benim gözlemlediğim oydu cidden kasma durumu oluyordu çok azcık
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki slimin fat tan tek farkı incelikmi? cd yuvası yok galiba slimde
cd yuvası var ve slim son çıkan model 2.elde daha yıpranmamış olur diğerlerine göre

Top Bottom