Neler Yeni

Sizce bu sayfa dolandırıcı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin topuz
1000017295.jpg
tek kullanımlık hattı olduğunu ve 1 kere sim takınca başka bir operatöre gecemedigimiz icin ucuz olduğunu söylüyor ben cok anlamadığımdan sizlere sormak istedim yardöm eden herkese teşekkür ediyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Alıntıyı görüntületek kullanımlık hattı olduğunu ve 1 kere sim takınca başka bir operatöre gecemedigimiz icin ucuz olduğunu söylüyor ben cok anlamadığımdan sizlere sormak istedim yardöm eden herkese teşekkür ediyorum.
Ucuz etin yahnisi yavan olur.
O kadar uyguna getirebilmesi zor hatta imkansız. Almanı önermem. Hele ki İnstagram gibi yerlerden.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Mehmet Aslan

crabman

80+ Bronze
bunların bazıları çekilişle veriyorlardı. bir ara denemek için katılayım dedim videoya katıldım diye yorum bırakmak gerekiyordu bende yorumu yazdım. aradan bir kaç gün geçti bana yazdılar çekilişi kazandınız işte 600 tl gümrük ücreti lazım şu şu belgelere bakabilirsiniz diye. 1-2 saat sonra birden fazla kişi bana yazdı ve "sizede çekilişi kazandınız diye mesaj yazdılarmı?" dediler. zaten belliydi dolandırıcı olduğu insanlar bana ulaşıncada iyice anlaşıldı. (çekilişin 2 kazananı olacağı yazıyordu)

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Burak
Yerleri varmış artvinde gercekmi anlayamadım
genel olarak hep dogu illerini seçiyorlar nufus az diye %90 ihtimalle gidince öyle bir dükkan olmayacak o adeste
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu onların taktiği dogu illerinde nufus az fotograf kaynagı az dukkan var gibi gösteriyorlar ama dükkan yok kimsede gidip bakmıyor sözde yerlesik mekanları var

Top Bottom