Güzel sistem bütçen yetiyorsa anakartı b650 yap yetmiyorsada sorun değil bu haliyle de iyi
alımabilir gibi normal fiyatMerhaba bu sistemi almayı planlıyorum sizce alınır mı?
Not: Ramleri CORSAIR Vengeance yapıcağım ssd için aklımda şuanlık bir şey yok sıvı soğutucu olarakta GIGABYTE AORUS WATERFORCE II ekliyeceğim
Sistem
Benim gördüğüm şuan piyasada bu bütçede ki en mantıklı sistemlerden , alabilirsiniz gayet güzel, özelleştirmeye bütçe yoksa sorun değil bu haliyle de gayet iyiPek yapabileceğimi sanmıyorum hocam
Görüşünüz için teşekkürler hocamBenim gördüğüm şuan piyasada bu bütçede ki en mantıklı sistemlerden , alabilirsiniz gayet güzel, özelleştirmeye bütçe yoksa sorun değil bu haliyle de gayet iyi
Mantıklı hocam ama ben ileride pek ram işleri ile uğraşmak istemediğimden ram i baştan alıyorum bende bugün gördüm gg13 ü o sistemde güzel benceAlıntıyı görüntüle
bende pc almayı düşünüyorum hocam senin attıgın sistemle pc hocası-gg13 sistemi arasındayım bunu tabi değiştirdim birazcık ekleme çıkarma yaptım 36k ya geliyor rami 16x1 onuda alırım bir süre sonra diye düşünüyorum
evet hocam ya onu ya bunu alacaz gibi duruyorMantıklı hocam ama ben ileride pek ram işleri ile uğraşmak istemediğimden ram i baştan alıyorum bende bugün gördüm gg13 ü o sistemde güzel bence
Yani daha önce hiç öyle bir durum görmedim zaten çoğu youtuber ile iş birlikleri var bir sorun olucağını sanmıyorum ama isterseniz bi konu açın bunun üzerinegaming gen güvenilir sıkıntısız bir sitedir dimi görüyordum arada sanki