Neler Yeni

Sizce bu sistem alınır mı

OPatriqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eymen
Merhaba bu sistemi almayı planlıyorum sizce alınır mı?

Not: Ramleri CORSAIR Vengeance yapıcağım ssd için aklımda şuanlık bir şey yok sıvı soğutucu olarakta GIGABYTE AORUS WATERFORCE II ekliyeceğim

Sistem

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ferhat Bilgi
Merhaba bu sistemi almayı planlıyorum sizce alınır mı?

Not: Ramleri CORSAIR Vengeance yapıcağım ssd için aklımda şuanlık bir şey yok sıvı soğutucu olarakta GIGABYTE AORUS WATERFORCE II ekliyeceğim

Sistem
alımabilir gibi normal fiyat

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berk Güleray
1736176330285.png

bende pc almayı düşünüyorum hocam senin attıgın sistemle pc hocası-gg13 sistemi arasındayım bunu tabi değiştirdim birazcık ekleme çıkarma yaptım 36k ya geliyor rami 16x1 onuda alırım bir süre sonra diye düşünüyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır muhtemelen 2 sistem arasındaki olaya bende çok bilgili değilim bu konularda, araştırmadayım diyelim :D

OPatriqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

bende pc almayı düşünüyorum hocam senin attıgın sistemle pc hocası-gg13 sistemi arasındayım bunu tabi değiştirdim birazcık ekleme çıkarma yaptım 36k ya geliyor rami 16x1 onuda alırım bir süre sonra diye düşünüyorum

Mantıklı hocam ama ben ileride pek ram işleri ile uğraşmak istemediğimden ram i baştan alıyorum bende bugün gördüm gg13 ü o sistemde güzel bence

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berk Güleray
gaming gen güvenilir sıkıntısız bir sitedir dimi görüyordum arada sanki

OPatriqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eymen
gaming gen güvenilir sıkıntısız bir sitedir dimi görüyordum arada sanki
Yani daha önce hiç öyle bir durum görmedim zaten çoğu youtuber ile iş birlikleri var bir sorun olucağını sanmıyorum ama isterseniz bi konu açın bunun üzerine

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
RAM zaten Corsair Vengeance, sen hangi modelle değiştirmeyi planlıyorsun? SSD'yi değiştirmen, RAM'den daha önemli bence. SSD'yi Kingston 1TB Renegade ile değiştir. Soğutmayı da hazır sistemle aynı yerden alma, ayrı olarak Dark Freezer x123 veya Dark Freezer x123 Duo al. Çok rahatlıkla soğutur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom