Yakın bir zamanda toplama bilgisayar almayı düşünüyorum.Bu sistem gözüme çarptı.Alınır mı diye bilgili arkadaşlarla hasbihal etmek ve yardım istemek için soruyorum.
Psu pek güvenilir değil. Ekran kartıda sıfır almaya değecek bi ekran kartı değil reis. Bende kullanıyorum ama sıfır kesinlikle alınmaz. Bence Bekle veya sistemi kendin topla ekran kartını 2. el falan al.
Yakın bir zamanda toplama bilgisayar almayı düşünüyorum.Bu sistem gözüme çarptı.Alınır mı diye bilgili arkadaşlarla hasbihal etmek ve yardım istemek için soruyorum.
Şöyle söyliyim tabii kendi bileceğin iş ama ben
Ryzen 5 2600x
8gb 3600mhz gskill ram
B450m s2h (3aylık) bunlar .
Gtx970 4gb directx 12 256bit 2017 de alinmiş çok temiz
0 gametech ares kasa 4 tane 120 mm fan
Ben bunlara 4225 tl para ödedim tüm masrafları ile . Bence bunun gibi bir şey kovala temizinden .
Şöyle söyliyim tabii kendi bileceğin iş ama ben
Ryzen 5 2600x
8gb 3600mhz gskill ram
B450m s2h (3aylık) bunlar .
Gtx970 4gb directx 12 256bit 2017 de alinmiş çok temiz
0 gametech ares kasa 4 tane 120 mm fan
Ben bunlara 4225 TL para ödedim tüm masrafları ile . Bence bunun gibi bir şey kovala temizinden .
Genel olarak cevap vereyim.Laptop kullandığımdan dolayı genellikle toplama bilgisayar konusunda tecrübem yok.Parçaları kendim alıp kurmaya kalksam daha iyi bir şey toplayabilir miyim yani.İkinci el düşünmüyorum parçalarda bu arada.