Sizce bu sistem nasıl?

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400

Anakart iyi değil, ramlar en azından 6000mhz olmalı Psu modeli önemli dandik bi 650w koymuşlardır muhtemelen çok sağlıklı olmaz. zaten tek tek toplasan 40 a toplarsın.

2x16 6000mhz cl30 ram yok , 650w yeterli olsa da güncelleme açısından az ve ana kart bir tık çöp.
Anladım bilgi için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart iyi değil, ramlar en azından 6000mhz olmalı Psu modeli önemli dandik bi 650w koymuşlardır muhtemelen çok sağlıklı olmaz. zaten tek tek toplasan 40 a toplarsın.
Bilgi için teşekkürler

şu sistemlere neden 6000 cl30 bir ram koymuyorlar

Anladım bilgi için teşekkürler

Bilgi için teşekkürler
hocam bütçe nedir acaba

şu sistemlere neden 6000 cl30 bir ram koymuyorlar

hocam bütçe nedir acaba
Bu attığım sistemi ucuz bulduğum için beğendim ama Güzel bir sistem yakalarsam bütçe 45k diyebilirim

aynen katılıyorum 5060ti diye diğer parçaları düşük tutmuşlar tebilionda 35küsüre 7700xt li bir sistem vardı çok benzer fps ler veriyor iki kart o sisteme biraz yükseltmeler yapsanız daha iyi olur
2x16 6000mhz cl30 ram yok , 650w yeterli olsa da güncelleme açısından az ve ana kart bir tık çöp.

7800xt 5060 ti tokatlıyor 45k gibi bir fiyata da toplama yapabilirsiniz
Evet inceleme videoları izledim ama bazı AAA oyunlarda sadece kas gücü kurtarmıyor gibi nvidianin getirdiği teknolojiler sayesinde 5000 serisi kartlar oynatıyor o oyunları

aynen katılıyorum 5060ti diye diğer parçaları düşük tutmuşlar tebilionda 35küsüre 7700xt li bir sistem vardı çok benzer fps ler veriyor iki kart o sisteme biraz yükseltmeler yapsanız daha iyi olur
Dlls 4 ve yapay kare üretme teknolojisi insana cazip geliyor 😂

Evet inceleme videoları izledim ama bazı AAA oyunlarda sadece kas gücü kurtarmıyor gibi nvidianin getirdiği teknolojiler sayesinde 5000 serisi kartlar oynatıyor o oyunları

o zaman 4060 ti alın sonuçta aynı özellikler onda da var :D

evet evet onları göz ardı etmek mantıksız olur gerçekten 4 üncü ve 5 inci nesil arasında güzel gelişmeler yaşanmış fiyat çok artmadan aslında burada tüketicinin amacına yönelik almak doğru seçim oluyor fps ranked tarzı oyunlarda amd daha cazip geliyor bana sonuçta bu teknolojileri o tarz oyunlarda çok kullanmıyoruz ama tripleA tarzı oyunlar oynuyorsa kullanıcı ben olsam direkt 5000 serisi gpu tercih ederdim 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,832
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri