BU SİSTEM NASIL ALINIR MI

arada yaklaşık 5k tl fark var bence değmez
5060ti rt ve dlls açınca fark atıyor mfg falan isin içine katmıyorum bile dostum sen 9070 serileri gibi sandın herhalde 9060 lari

La sakin olun yanlis sistemi attim bunu atacaktim

16gb sececeksin

Aga küçümsediğimi kim söylüyor adam islemci modeli yükseltiyor sana gore çöpe atmaksa birsey diyemem😂
aralarında performans olarak fark yok buda parasını çöpe atmak oluyor?

aralarında performans olarak fark yok buda parasını çöpe atmak oluyor?
Olmadığını kim söylüyor islemci ağırlıklı oyunlarda azda olsa var hikayeli oyunlarda vs %1 falan fark oluyor.

5060ti rt ve dlls açınca fark atıyor mfg falan isin içine katmıyorum bile dostum sen 9070 serileri gibi sandın herhalde 9060 lari
kusura bakma ama sırf o teknolojiler için 5k tl fark vermem sen verirsin orasını anladım ama mantıksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olmadığını kim söylüyor islemci ağırlıklı oyunlarda azda olsa var hikayeli oyunlarda vs %1 falan fark oluyor.
%1 fark için 1000tl fark mı verelim yani? çöpe atmaktan başka bir şey değil önce kendi yazdıklarına bak sonra savunmanı yap

kusura bakma ama sırf o teknolojiler için 5k tl fark vermem sen verirsin orasını anladım ama mantıksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Aga sen amd fan boyu falansin herhalde git incelemelere bak millete yanlis bilgi verme adam zaten yanlis link atmış

%1 fark için 1000tl fark mı verelim yani? çöpe atmaktan başka bir şey değil önce kendi yazdıklarına bak sonra savunmanı yap
La havle sana islemci ağırlıklı oyunlarda fark var diyorum okuma yazman yokmu arkadas

Aga sen amd fan boyu falansin herhalde git incelemelere bak millete yanlis bilgi verme adam zaten yanlis link atmış

La havle sana islemci ağırlıklı oyunlarda fark var diyorum okuma yazman yokmu arkadas
fan boyluk ile alakası yok? ben sadece fiyatına göre performansı iyi olan ürünü savunurum
incelemelere bak ondan sonra konuş
muhattap olmayacağım artık.

fan boyluk ile alakası yok? ben sadece fiyatına göre performansı iyi olan ürünü savunurum
incelemelere bak ondan sonra konuş
muhattap olmayacağım artık.
Ekran kartından bahsettim fan boyluk olarak ekran karti konusunda nasil biri oldugun belli oldu zaten sana ilgi verirken hata bende asıl

Evet fark çok az ama taksitle falan alicaksa birsey olmaz hem bu devirde 1000tl bir yemek parası onun yerine islemci modeli yukseltiyor

9060xt almak saçma olur 5060ti varken rt dlls icin aradaki para hayli hayli deger
Kanka 7600 ile 7500f arasında fark yok ki biri 5.0ghz biri 5.1ghz overclock yaparak aynı performans elde edilebilir 1000 tl'yi çöpe atmak gibi bu bedavaya 7600 performansı elde edilebiliyorkenhem bu overclock işlemcide derece farkına bile yol açmaz o kadar minimal bi overclock

Geri