Çözüldü✓ Sizce Bu Sistem Nasıl?

La ben kasaya ve soğutucuya laf etmedim zaten.
Ama o kadar da olmaz yani, bildiğin Anti-RGB sistem gibi :D.
Bu kadar para verip RGB parçalar almamak harbiden iyi hissettirmezdi.
Açık açık konuşmak gerekirse ben sistem de RGB olmasını sevmiyorum

Anakart değiş, o anakartın VRM'leri leş. Şaka değil. MPG B550 GAMING EDGE WIFI veya MPG B550 GAMING CARBON WIFI seç.
O RAM'i seçme, CL20 3600 MHz için yüksek, çipi de kötü. 3600 MHz CL18 RAM seçilebilir.
O SSD'yi seçmeni pek önermem, ısınma sorunu var, Reddit'te bakarsan ısındığını görürsün, zaten Abdullah Bey de son videosunda bu SSD'yi kullandı, üstündeki plaka sadece plastik.
Şimdi kasayı seçmişsin, Eyvallah ama ROG STRIX ekran kartının boyutu 30 cm, kasanın GPU uzunluk desteği ise 30 cm. Önermem, belki takmaya da bilirsin, değiştir kasayı.
PSU'nun 750 Watt göründüğüne bakma, 12 V'dan verdiği güç epey bi' az 750 Watt bir PSU'ya göre. Değiştir.
Sıvı soğutucuyu da değiştir, SilverStone PF240 varken o alınmaz, hatta bütçe yüksek, 360 mm radyatörlü sıvı soğutucu bile alırsın.
Son sözüm ise "Bu fiyata daha iyisi toplanır".
Abi sen bu işi biliyorsun.

Abi sen bu işi biliyorsun.
Eh, biraz işte :D.
Şimdi sana dediğim parçaları değiştir, değiştirdiğin parçaların listesini at bakalım tekrardan, ben değişmesi gereken parça var mı iyi mi kötü mü söylerim sana.
Bekliyorum hadi, çok da beklettirme yatacağım :D.

Bilmiyorum, sistemin tam bütçesi ne oluyor onu da bilmiyorum zaten, anakart yükselt dedim de pahalı mı oluyor ucuz mu oluyor bilemedim.

Bu anakart https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-z490-a-pro-intel-lga1200-ddr4-atx-fiyati,752846193.html bu anakartan iyi mi?

O zaman bana RGB kasa at.
Eh, biraz işte :D.
Şimdi sana dediğim parçaları değiştir, değiştirdiğin parçaların listesini at bakalım tekrardan, ben değişmesi gereken parça var mı iyi mi kötü mü söylerim sana.
Bekliyorum hadi, çok da beklettirme yatacağım :D.
Neyse 7.5k sistem ve üstü beni aşar, yüksek seviye oyuncu bilgisayarlarından çok anlamıyorum iyi geceler

Bu anakart https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-z490-a-pro-intel-lga1200-ddr4-atx-fiyati,752846193.html bu anakartan iyi mi?
Değil, Z490-A PRO daha iyi.

Geri