Sizce bu yazdıklarım hakaret mi?

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
320
arkadaşlar twitter da bir kişiyle tartıştım bir değilde 4 kişiye yazdım ancak biriyle tartışıyordum, yanıt olarak Bunlar m*aymundan hallice ve bunları teraziye koysan 10 kuruş daha ağır basar yazdım tartıştığım kişi hakaret yazdı sizce suçlu bulunur muyum
yıldızla sansürlemem kurtarır mı ?

Kime karşı dedin dostum?

Malum kişiye dediysen bavulunu hazırla ;)

arkadaşlar twitter da bir kişiyle tartıştım bir değilde 4 kişiye yazdım ancak biriyle tartışıyordum, yanıt olarak Bunlar m*aymundan hallice ve bunları teraziye koysan 10 kuruş daha ağır basar yazdım tartıştığım kişi hakaret yazdı sizce suçlu bulunur muyum
bven valla twitterda herkese sovuyom hiç de bişey olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sozunuzun arkasında durun korkak olmayın.

Mahkemelik olabilirsin bu tür kelimeleri kafaya takıp mahkemye verenler var

yok önemli biri değil dava edicem gibisinden hakaret yazdı sadece akp trolüydü galiba

bven valla twitterda herkese sovuyom hiç de bişey olmadı.

sozunuzun arkasında durun korkak olmayın.
ne alakası var korkak olmayla adam küfürü hak etse bile dava açıp para kazanabiliyor paramın ona gitmesi koyar

Bir şey olmaz.
ama lafı ortaya yazdım direk ona yazmadım maymunu sansürledim normalde asla yazmam ama bu son olaylar beni değiştirdi

ne alakası var korkak olmayla adam küfürü hak etse bile dava açıp para kazanabiliyor paramın ona gitmesi koyar

ama lafı ortaya yazdım direk ona yazmadım maymunu sansürledim normalde asla yazmam ama bu son olaylar beni değiştirdi
Bir şey olacağını sanmıyorum. Siz yine de böyle şeyler yazmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri