Neler Yeni

Yardım Sizce cihaz değişimini onaylayayım mı?

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
ahmet
O olay genel olarak inç farkı değil soğutma performansı yani ben şimdi o bilgisayarı aldığım zaman Reddit‘te okuduğuma göre 17 hx göre Daha kötü soğutma performansı oluyormuş ya bu durumda bundan dolayı birazcık ikilemdeyim Ayrıca bana göre bir sorun görünmüyordu ben kullanıyordum ve çok fazla bir aşırı ısınma sorunu yoktu performans kaybı yoktu çok memnundum ben sadece bakım için gönderdim tabi lahmacunu değilsin falan diye bu durum beni de şaşırttı açıkçası ha cidden bir sorun olsa değiştireceğim ama ortada benim gördüğüm kadarıyla bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutma performansı konusunda iki cihazı hakkında ne diyorsun
bende sana senin pc ne özel fabrikasyon hatası olduğunu zaten örneğin 80 derece ilen 16 inçte bunun normal bir pc olduğu için 70 derece gibi düşün diyorum soğutma konusunda zaten yeterli olacaktır diyorum eski laptoptan daha serin olacak diyorum ve aldığın ürün 0 ürün olacak daha mantıklı değil mi sence??

Farex

80+ Silver
bende sana senin pc ne özel fabrikasyon hatası olduğunu zaten örneğin 80 derece ilen 16 inçte bunun normal bir pc olduğu için 70 derece gibi düşün diyorum soğutma konusunda zaten yeterli olacaktır diyorum eski laptoptan daha serin olacak diyorum ve aldığın ürün 0 ürün olacak daha mantıklı değil mi sence??
Onayladım artık bakalım nolacak göreceğiz.

PNSHER

80+ Bronze
16 inçte ısı boruları max 1-2 cm daha kısa olur soğutmaya etkisini görmezsiniz.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Mert ash
Onayladım değişimi. Artık Msı a bağlı mail bekliyorum
Hayırlı olsun güzel bir olay gerçekten polonya servisi iyi çalışmış servispointe göndersen vidaları falan yalama yapıp gönderirlerdi :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,795
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Onayladım değişimi. Artık Msı a bağlı mail bekliyorum
Hocam polonyadaki servise nasıl yolladınız bende ilerde laptop alırsam trdeki servislere güvenmem.

Farex

80+ Silver
Hayırlı olsun güzel bir olay gerçekten polonya servisi iyi çalışmış servispointe göndersen vidaları falan yalama yapıp gönderirlerdi :D
Hocam polonyadaki servise nasıl yolladınız bende ilerde laptop alırsam trdeki servislere güvenmem.
Ben zaten Polonya’da yaşıyorum o yüzden Polonya servisine verdim fakat Türkiye’de cihaz daha uygun olduğu için Türkiye’den almıştım müşteri memnuniyeti adına değiştireceklerini söylediler şu an Hollanda’da cihaz gelecek cihazın şu an Hollanda’da temin edilmesini bekliyorum😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zaten Polonya’da yaşıyorum o yüzden Polonya servisine verdim fakat Türkiye’de cihaz daha uygun olduğu için Türkiye’den almıştım müşteri memnuniyeti adına değiştireceklerini söylediler şu an Hollanda’da cihaz gelecek cihazın şu an Hollanda’da temin edilmesini bekliyorum😅
IMG_2149.png
IMG_2150.png

dnzz

80+
Gençler şimdi benim geçen yaz aldığım, MSİ VECTOR 17 HX A13VIG model laptobum var ve ben bakımları için Polonya’da servise göndermiştim. Her seferinde termal bakır borular değişiyordu bende bakım gereği satılıyor sanıyordum. Neyse bugün servis bana mail attı ve cihazın ısınma sorunu olduğu geçmiş kayıtlara nazaran cihazın üretim hatalı olabiliceğinden değişim yapabileceklerini söylediler fakat söyledikleri model VECTOR 16 hx a14vıg sizce kabul edeyim mi?

Alıntıyı görüntüle
Oha firma kendi mi teklif ediyor kullanıcı hatası demiyor mu, thh ile ugrastirmiyor mu, sen bozdun demiyor mu, müşteri hizmetleri kabul etmeyip saldırmaya çalışmıyor mu?

Farex

80+ Silver
Oha firma kendi mi teklif ediyor kullanıcı hatası demiyor mu, thh ile ugrastirmiyor mu, sen bozdun demiyor mu, müşteri hizmetleri kabul etmeyip saldırmaya çalışmıyor mu?
Yok, aslında ortada bir sorunda yoktu onlar teklif etti sadece zaten attıkları mailde yazıyor yani sebebi yok iken benim için değiştirdiler bende şaşırdım açıkçası 😂

OrkunJJ

80+ Silver
Yok, aslında ortada bir sorunda yoktu onlar teklif etti sadece zaten attıkları mailde yazıyor yani sebebi yok iken benim için değiştirdiler bende şaşırdım açıkçası 😂
Hayırlı olsun hocam, TR servisine verseniz vida eksiltir üzerine kullanıcı hatası etiketi yapıştırırdı.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Enes k
Türkiyede müşteri memnuniyetine şunun onda biri kadar önem verilmiyor. Müşteri hizmetlerinin bizdeki görevleri bezdirmek süründürmek illallah ettirmek😃

Top Bottom