Sizce coğrafya kader mi ?

Coğrafya kader mi ?

• Evet

Oylar: 27 60.0%
  • Hayır,değil

Oylar: 2 4.4%
  • Çalışırsak kader olmaktan çıkar

Oylar: 16 35.6%

• Oy kullanan toplam üye
    45

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Aslında sormaya gerek bile yok ama çevremde duyuyorum coğrafya kader değildir diye size sormak istedim.
Sizce coğrafya kader midir ?
Aslında çalışırsak kader olmaktan çıkar ama önümüzü kapatan gereksiz hırslı insanlardan dolayı bir şey olamıyoruz.

Aslında sormaya gerek bile yok ama çevremde duyuyorum coğrafya kader değildir diye size sormak istedim.
Aslında çalışırsak kader olmaktan çıkar ama önümüzü kapatan gereksiz hırslı insanlardan dolayı bir şey olamıyoruz.
Gereksiz hırslı dediğin insanlar da hırslı olduğu için başarılı yalnız, onlar gereksiz hırslıysa sen de gereksiz hırslı olacaksın.

bence coğrafya kader adamlar 600 dolar maaşla 3 ayda 3090 alıyor biz 10k ile 5 ayda alıryoruz

Gereksiz hırslı dediğin insanlar da hırslı olduğu için başarılı yalnız, onlar gereksiz hırslıysa sen de gereksiz hırslı olacaksın.
Benim gereksiz hırslı dediklerim genelde bir şey beceremiyor
Gereksiz hırslı derken herkes geride kalsın ben önde olayım anlamında

Türkiye'nin 1/20'si büyüklüğündeki Hollanda tarımda bizden önde. Dünya'da tarım ihracatında 2. sırada, yüzölçümüne göre 1. sırada teknoloji olarak 1. sıradalar. Coğrafya kader olsa Hollanda tarım yapamazdı.

Normalde coğrafya kaderdir ama çalışsak kader olmaktan çıkar ama buda çok ve çok zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'nin 1/20'si büyüklüğündeki Hollanda tarımda bizden önde. Dünya'da tarım ihracatında 2. sırada, yüzölçümüne göre 1. sırada teknoloji olarak 1. sıradalar. Coğrafya kader olsa Hollanda tarım yapamazdı.
Aslında hocam hollanda gibi ülkeler zamanında sömürgecilik yaptığı için zenginler bizde yapsaydık belki dünya ingilizce değil Türkçe konusuyodu

Son düzenleme:
Ülkemizdeki hayal tam olarak şu;
Yurtdışında Amerika,Almanya gibi zengin ülkelerde boş beleş işlerde çalışıp Ülkemize göre çok para kazanıp hayatımızı sürdürmek.
İnsan düşünüyo ne kadar kötü...

Hocam neyin sömürgesi adamlar tarımda lider ülkelerden :) Denizi doldurarak tarım yapıyorlar. Coğrafya tarım işi olsa tarım yapamazlardı.
Aslında hocam hollanda gibi ülkeler zamanında sömürgecilik yaptığı için zenginler bizde yapsaydık belki dünya ingilizce değil Türkçe konusuyodu

Normalde coğrafya kaderdir ama çalışsak kader olmaktan çıkar ama buda çok ve çok zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adamlar çalışıyor, eğitime çok para harcıyor.

malesf bizim coğrafi olarak terör bölgelerinde olduğumuzdan savunmaya harcıyoruz iskandinavya orduya bile sahip değil neden çünkü terörizm orada değil burada inanın bana terörizm bizim yükselmemizi engelleyen en etkili etken

Geri