Neler Yeni

Sizce DA Forum'da Bu Siteler Yasaklanmalı Mı ?

Sizce Aşağıdaki Sitelerden Hangileri Yasaklanmalı ? (Birden Çok seçim yapabilirsiniz.)

• Oy kullanan toplam üye
    110

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Başlıkta da belirttiğim gibi birçok forumda yasak olan, insanları yanlış yönlendiren benchmark siteleri ve güvencesiz satışlar yapan, satış sonrası müşteri ile ilgilenmeyen tamamı sıkıntılı siteler sizce Donanım Arşivi forumda yasaklanmalı mı ? (Oy kullanarak fikrinizi belirtebilirsiniz.)

Siteler;
  • CPUboss.com
  • GPUBoss.com
  • Uzmanim.net
  • UserBenchmark.com
  • İstanbulbilisim.com
  • Nanokatalog.com
  • Bossbilisim.com

Son düzenleme:

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
Bence yasaklanmalı çünkü bossbilisimdeki bir ekran kartıyla hepsiburadadaki bir ekran kartı arasında yüzlerce tl fark oluyor ve bir sebebi var illaki, belki hıyar bile çıkabilir :LOL: Milletde hepsiburadayı kazıkcı sanıp oralardan alıyor.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
İşlemci karşılaştırması yapanlar kesinlikle yasaklanmalı

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
İstanbul Bilişim'e dava açılma durumu var galiba. Nano Katalog'da sıkıntılıymış. Benchmark sitelerinin neden yasaklanması gerektiğini açıklayan bir yazı paylaşabilir misiniz? Bilgim olmadığı için soruyorum. Çünkü o sitelere ara sıra giriyorum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul Bilişim'e dava açılma durumu var galiba. Nano Katalog'da sıkıntılıymış. Benchmark sitelerinin neden yasaklanması gerektiğini açıklayan bir yazı paylaşabilir misiniz? Bilgim olmadığı için soruyorum. Çünkü o sitelere ara sıra giriyorum.
Bu konuda yazdığım bütün benchmark sitelerinin sonuçları yanlış. İnsanları yanlış yönlendiriyorlar.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
istanbul bilişim falan battılar diye duydum hadi onlar insanları dolandırıyor falan anladım da, cpu karşılaştıran siteler neden yasaklanıyor. Yanlış bilgi veriyorlarsa amaç ne yani?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
istanbul bilişim falan battılar diye duydum hadi onlar insanları dolandırıyor falan anladım da, cpu karşılaştıran siteler neden yasaklanıyor. Yanlış bilgi veriyorlarsa amaç ne yani?
Neden yanlış sonuçlar verdiklerini bilemem ama birçok insan bu sitelere inanıyor.
Daha sonrasında ise bu insanların yanlış bildiklerini düzeltmek bir hayli zor oluyor.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bence yasaklanmalı çünkü bossbilisimdeki bir ekran kartıyla hepsiburadadaki bir ekran kartı arasında yüzlerce tl fark oluyor ve bir sebebi var illaki, belki hıyar bile çıkabilir :LOL: Milletde hepsiburadayı kazıkcı sanıp oralardan alıyor.
En azından hıyar çıksa o bile gelmiyor.
En azından cacık yapar yerdik.

Yönetici ile konuşmuştum dolandırıcı değiller dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,091
Üyeler
164,610
Son üye
zip1337
Top Bottom