vectorland
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Burak
Merhaba arkadaslar, ben 17 yasinda, 180cm, 99kg bir erkegim ve spora yeni basladim ve duzenlice gidiyorum(yag oranim %25 gibi hatali hesaplamadiysam)
Buradaki hocadan bir program aldim ve 1ay kullanmami istedi ama ben pek deneyimli olmadigim icin bu konularda bana verilen bu programin ne kadar verimli olabilecegi konusunda kararsiz kaldim. Program su:
Chest press 3x15
Butterfly 3x15
lat pulldown 3x12
Dumbell lateral raise3x15
dumbell front raise 3x12
dumbell french triceps 3x12
leg extension 3x15
bundan sonra kardiyo olarak:
20dk kosu bandi tempolu yuruyus
5dk dikey bisiklet
5dk eliptik bisiklet
2x max mekik
2x max leg raise
Gymdeki hocam 1 ay bu programi uygulamami istedi ve ben 2 haftadir yapiyorum, kas agrilari falan artik yok bastaki gibi ve guzel gidiyor gibi hissediyorum ama verimli bilmiyorum, 1 ay doluncs baska bir programa gececekmisim
Siz bu program hakkinda ne dusunuyorsunuz? Dogru yolda miyim?
Ayrica isinma hareketleri olarak ne yapmami onerirsiniz?
Buradaki hocadan bir program aldim ve 1ay kullanmami istedi ama ben pek deneyimli olmadigim icin bu konularda bana verilen bu programin ne kadar verimli olabilecegi konusunda kararsiz kaldim. Program su:
Chest press 3x15
Butterfly 3x15
lat pulldown 3x12
Dumbell lateral raise3x15
dumbell front raise 3x12
dumbell french triceps 3x12
leg extension 3x15
bundan sonra kardiyo olarak:
20dk kosu bandi tempolu yuruyus
5dk dikey bisiklet
5dk eliptik bisiklet
2x max mekik
2x max leg raise
Gymdeki hocam 1 ay bu programi uygulamami istedi ve ben 2 haftadir yapiyorum, kas agrilari falan artik yok bastaki gibi ve guzel gidiyor gibi hissediyorum ama verimli bilmiyorum, 1 ay doluncs baska bir programa gececekmisim
Siz bu program hakkinda ne dusunuyorsunuz? Dogru yolda miyim?
Ayrica isinma hareketleri olarak ne yapmami onerirsiniz?