sizce Doping hafıza alınır mı??

Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar 7. sınıfım lgs ye erkenden hazırlanıyorum.Ailem dershane yerine doping hafıza kullanmamı önerdi.biliyorsunuzki sosyal medya da çok yararlı değil diyolar yani ben öyle görüyorum.
sizce alınır mı?
dershaneden de ucuz biliyorsunuz ki karantina filan giriyor okullar kapanıyor vb. okullar kapandığında doping hafıızaı kullanabilirim çok kararsız kaldım sizce dershane mi,Doping hafıza mı?

Tamamen sana bağlı bir şey bu. Kendin ugraşır da çalışırsan bu tür uygulamalar sana destek olur, faydası da olur.

ben kullanan biri olarak kısa bir degerlendirme yapayım. öncelikle gayet memnun oldugumu söyleyebilirim. ihtiyacım olan her seyi sagladıkları icin oldukca faydasını görüyorum. egitimleri öğretici, akılda kalıcı, eglenceli. derslere özel formatlar var (reflekslerle matematik, tarih yolculuğu gibi). istediğim zaman istediğim yerden calısabiliyorum. zaman acısından büyük bir avantajım oluyor. bunlar ilk olarak aklıma gelen güzellikler. onun dısında mesela

yapamadığım sorularda çözücü'ye gönderiyorum 10 dakika içerisinde cevabı geliyor videolu anlatım şeklinde. anlamadığım konularda şimdi anladım uygulamasından özel ders alıyorum. rehberlik ihtiyacım oldu koçum yanımda ile uzman koçlara bağladım. yani tüm bunlara baktığımda dershaneyle arasında büyük bir fark var :)

ben bi' örnek videolara bakıp incelemeni tavsiye ederim kardeşim karar senin.

YouTube de videoları vardır onları izle, eğer sana uygunsa al. Unutma dershane de büyük ihtimal sıkılacaksın, eğlenceli geliyorsa ve sana göre iyi bir anlatımları varsa al gitsin.

Alınmaz, YouTube üzerinden çalışın. Boşuna para dökmeye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,739
Üyeler
184,344
Son üye
boraannnnn
Geri